FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anghelache se amestecă în disputa Badea - Negoiță: "Nu văd ca Dinamo să treacă atât de rapid la domnul Badea"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 16:01

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, a reacționat și el în conflictul dintre Nicolae Badea și Ionuț Negoiță, care a pornit după ce fostul acționar a câștigat porcesul lui actualul finanțator.

Fostul oficial al lui Dinamo a spus că nu crede că Badea și Borcea vor putea deveni din nou acționari la Dinamo și spune că Negoiță va găsi o soluție la această problemă.

"Aceasta e singura datorie neplătită a domnului Negoiţă, vizavi de relaţia cu domnul Badea. Aceasta, de două milioane.

Am văzut că nici domnul Badea nu a dat vreo lămurire. A spus că e o problemă a dumnealui cu domnul Negoiţă. Acel sechestru asigurator se poate ridica mâine sau poimâine. Nu văd ca Dinamo să treacă atât de rapid la domnul Badea. Nu are cum, indiferent de ce s-ar întâmpla.

Probabil că mai sunt nişte etape de urmat, se pot întâmpla multe: diminuarea datoriei, creşterea datoriei, compendarea datoriei. Multe chestiuni. E o situaţie foarte complexă", a spus Anghelache la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV Negoiță vorbește în premieră despre asaltul lui Badea și Borcea asupra clubului: "Spun asta fără să dau prea multe detalii"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  19 Ianuarie 2017, 22:43

NU A BAGAT NIMENI IN SEAMA EXPRIMAREA UN-CHIULUI? NU ARE CUM SA TREACA ATAT DE REPEDE..WTF.. ADIKA KA CUM..RECUNOASTE CA NETOTUL DUMNEALUI Y O VA DA INAPOI LUI TELEAGA INTR UN FINAL?.. HI HI..MULGE SI POKEMON GO MAI INTAI CU VARF SI INDESAT CA MAI APOI SA LE PASEZE INAPOI .. DEVALIZATORILOR? ..HI HI..HAIDATI BAI RINISTILOR CU ..?

animus.domini
animus.domini  •  19 Ianuarie 2017, 17:53
Postat de unico_biancorossi pe 19 Ianuarie 2017, 17:12

stim si noi asta, dar nu stim in ce calitate se mai baga si anghelache in vorba. gsp, chiar va tineti numai de scandaluri, sunteti jenanti. mai sunteti ziar de sport, sau sunteti si voi tot o clona ?

IN ce calitate? pai magariile facute de dinamo in Liga 1 nu le face nepotul Negoita,ANGHELACHE E LA BUTOANE,CE NAIBA nu stii nimic.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  19 Ianuarie 2017, 17:15

Anghelache....in 2017. :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează