FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scandalul dintre Duckadam și Pițurcă continuă: "N-am spus asta nimănui în ultimii 25 de ani, dar poate a uitat din cauza vârstei"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 18:27

Duckadam a declarat zilele trecute într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că i-a cerut lui Victor Pițurcă 6.000 de dolari, însă fostul antrenor l-a refuzat pe motiv că a pierdut 8.000 de dolari la barbut.

Pițurcă a negat aceste lucruri aseară într-o emisiune la TV Digi Sport, însă reacția lui Duckadam n-a întârziat să apară. Președintele de imagine al Stelei l-a contrat astăzi pe Pițurcă.

"Pițurcă a spus că nu ne-am văzut la Cheile Grădiștei, când cu împrumutul, dar eu vă zic că ne-am întâlnit. S-a întâmplat în 1992, când era antrenorul Stelei. Îi readuc aminte pentru că poate a uitat din cauza vârstei. Au trecut 25 de ani și n-am spus asta nimănui.

După ce i-am cerut acea sumă de bani el chiar mi-a spus «Helmuth, credeam că tu te descurci mai bine din punct de vedere financiar».

Ștefan Iovan e normal să zică faptul că nu știe nimic. El a fost certat cu Pițurcă 3 ani și după aceea s-au împăcat. Poate că și eu dacă aș ști că domnul Becali nu are dreptate în legătură cu ceva, aș spune că nu știu, decât să-l contrazic", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

"Duckadam să nu facă atac la persoană, să nu jignească și să nu mintă. E foarte important pentru el să nu mintă. A spus că nu m-am dus o dată la Cheile Grădiștei că am zis eu că sunt superior și că nu mă duc să stau cu niște bețivi..Nu-i e rușine să spună așa ceva? El știe care e relația mea cu ceilalți? A fost cea mai mare calomnie pe care mi-a adus-o" Victor Pițurcă miercuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  20 Ianuarie 2017, 07:09

CRED CA ACEST INDIVID NUMIT "***(zis si ...piti!!!)ISI DA PREA MARE IMPORTANTA!!!IL SFATUIESC PE DUCKADAM NICI SA NU II MAI PRONUNTE NUMELE!!!NU MERITA!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

425731240965213
Viorel Chirca  •  19 Ianuarie 2017, 22:00

Duckadam se cearta cu fostii colegi din interes....pacat suntem o tara plina de duckadami.....mergem in mocirla ca tara tot din interes...mi-e scarba....

para.para
para.para  •  19 Ianuarie 2017, 21:34
Postat de haideusicfr pe 19 Ianuarie 2017, 21:11

Duckadam a castigat acel meci. De aceea il tine langa el Becali.

Care meci?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează