FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică e ferm: "Sunt zero șanse să mai continuu la Astra" » Glume pe seama lui Budescu

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 20:13

Marius Șumudică a anunțat că nu va mai continua la Astra începând din vară. A comentat și transferul lui Budescu, dar și posibila plecare a lui Săpunaru. 

"Mereu am spus adevărul. Șansele ca Șumudică să continue la Astra din vară sunt zero. O spun sincer", a zis Șumudică la TV Digi Sport.

...despre Budescu: "Nu se mai poate întâmpla nimic. Doarme cu mine în pat. Nu mai poate să vină Gigi Becali cu nimic, nu pleacă nicăieri"

...despre oferta pentru Cernat: "Eu am vrut să-l iau pe Cernat crezând că nu îl pot păstra pe Budescu. Era o soluție. Acum nu mai e nevoie de absolut nimeni"

...despre posibila plecare a lui Săpunaru: "Sunt trei oferte clare pentru Cristi Săpunaru. Dar clubul vrea să facă performanță. El oricum are un salariu mare, pentru că e și căpitan. Eu cred că va rămâne. Conducerea mi-a promis că nu mai pleacă nimeni"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
valyomanyd
valyomanyd  •  23 Ianuarie 2017, 21:42
Postat de grandetorito pe 23 Ianuarie 2017, 21:16

"eu sa continuu" se scrie cu doi de "u" sau cu doi de "i"?!?! Bagati cenzura!!!

Ohoooo, ce faci mare tauras ? :))) Iar cu gramatica, iar ? Apropo, corect e ..se scrie cu doi "u" sau cu doi "i", fara "de" ! :)) Nu ca ar conta, doar ziceam si eu...:)))

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  23 Ianuarie 2017, 21:31
Postat de grandetorito pe 23 Ianuarie 2017, 21:16

"eu sa continuu" se scrie cu doi de "u" sau cu doi de "i"?!?! Bagati cenzura!!!

Se scrie cu doi de u.

909334492511158
Cristian Nazare  •  23 Ianuarie 2017, 21:30

daca tot pleci din vara de ce ai mai ruinezi si pe altii comvingandu-i sa ramana ???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează