SPORTURI  »  HANDBAL  »  NEAGU LA CSM BUCUREȘTI

O istorie a revenirii » Accidentările care i-au marcat cariera Cristinei Neagu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 18:02

Cristina Neagu a semnat un contract valabil pentru două sezoane cu CSM București, după o perioadă de trei ani petrecută în Muntenegru, la Buducnost.

În 2010, Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii, însă pentru interul stânga al României a urmat o perioadă cu două accidentări grave, care i-au pus în pericol cariera.

În iunie 2011, handbalista a fost nevoită să se opereze la umărul drept, după ce a evoluat cu dureri pentru o perioadă de câțiva ani. În urma intervenției chirurgicale la umăr, Neagu a stat pe margine timp de un an și șapte luni.

După revenire, în toamna lui 2012, interul stânga a primit o nouă lovitură. În ianuarie 2013, în timpul unui antrenament, Cristina a suferit o ruptură a ligamentelor de la genunchiul stâng, urmată de o altă pauză de șase luni.

În 2013, Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost desființată, iar Neagu a ajuns la Buducnost, unde a jucat primul meci după accidentarea la genunchi în octombrie 2013.

De atunci, Cristina Neagu a câștigat Liga Campionilor cu Buducnost în 2015, când a fost și golgeterul competiției, alături de Andrea Penezici și a fost votată cel mai bun inter stânga. La finalul aceluiași an, Neagu a devenit pentru a doua oară în carieră cea mai bună jucătoare a lumii.

Citește și:

BREAKING NEWS "Messi din handbal" revine în România » Cristina Neagu a semnat cu CSM București!

De ce este Cristina Neagu cea mai bună jucătoare din lume? » Iată cum au descris-o adversarele

Mai ceva ca Becali » Gabriela Firea și-a însușit meritele pentru transferul Cristinei Neagu la CSM București

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează