INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

EXCLUSIV Un fotbalist român semnează mâine cu o formație italiană!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 21:53

După despărțirea de Pandurii Târgu-Jiu, George Țucudean (25 de ani) va semna mâine cu Vicenza, formație aflată pe locul 18 în Serie B.

Zilele trecute, jurnalistul italian Gianluca DiMarzio a anunțat că Țucudean se află în negocieri cu Vicenza și că urmează să ajungă în Italia pentru a semna contractul.

Atacantul a revenit în Liga 1 vara trecută, la Pandurii, însă problemele financiare ale gorjenilor l-au determinat pe atacant să depună memoriu pentru rezilierea contractului.

În prima parte a sezonului, Țucudean a marcat cinci goluri și a dat trei pase decisive în cele 15 meciuri în care a evoluat pentru Pandurii în Liga 1. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  20 Februarie 2017, 23:59
Postat de dinamo_fan pe 20 Februarie 2017, 22:38

locul 18 din serie B. bine tu Tucu !

S-a dus acolo de placere. Fotbalul pentru el nu e job, ci hobby. Deja ii si vad pe localnici cum intorc capul dupa masina lui Tucudean. Cred ca masina lui costa mai mult decat tot lotul Vicenzei.

catalynn
catalynn  •  20 Februarie 2017, 22:58

Un jucator cu mult potential insa baiat de bani gata, a preferat sa treaca fotbalul pe plan second si sa traiasca pe banii bunicului. Nu pot sa-l condamn, are si Hagi dreptatea lui, daca nu ti-e foame nu ajungi departe ....

178288629309614
Eduard Girnita  •  20 Februarie 2017, 22:51

Si-a batut joc de talentul lui! El nu a jucat avand grija zilei de maine, a facut-o din placere , parintii asigurandu-i viitorul deja.Trist ca pe teren nu si-a dat interesul desi avea toate calitatile de un fotbalist cu mult peste camp.nostru.Daca invata ceva de la Contele Gianluca Vialli se schimba treaba...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează