SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - ELEIDER ALVAREZ

Doroftei îi oferă sfaturi prețioase lui Bute înaintea duelului cu Alvarez: "Sud-americanii sunt agresivi!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 18:43

Leonard Doroftei (36 de ani), fostul mare pugilist român, a vorbit despre meciul pe care Lucian Bute îl va avea sâmbătă dimineață, de la ora 5:30, cu columbianul Eleider Alvarez (32 de ani).

"Este un meci bine-venit. Lucian porneşte cu prima şansă. Este dornic de a-şi reabilita numele şi imaginea şi a muncit destul de mult pentru a face asta. Cred că va fi foarte motivat.

Adversarul lui Lucian boxează pe stilul sud-american, care cred că îi va veni foarte bine lui Lucian. Nu trebuie să stea la schimb de lovituri şi să fie într-o continuă mişcare. Chiar dacă are o vârstă, cred că s-a pregătit foarte bine pentru acest meci şi va face o lupta mare.

Sud-americanii sunt agresivi, lovesc cu ambele braţe şi sunt tot timpul pe atac. Lucian poate specula defectele lor prin mişcare. Ar fi bine să facă un box amator, combinat cu câteva lovituri din boxul profesionist. Asta îl va ajută foarte mult, să nu stea la schimbul de lovituri", a declarat Doroftei pentru ziare.com.

"Cred că se va încheia la puncte şi victoria va fi de partea noastră" Leonard Doroftei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gametable08
gametable08  •  23 Februarie 2017, 21:28

WTF Doroftei 36 de ani,jurnalistule ce fumezi? te a luat tare de tot

randoom_._
randoom_._  •  23 Februarie 2017, 21:03
Postat de Eduard Brinzei-Ciudin pe 23 Februarie 2017, 19:51

Leonard Doroftei 36 de ani ? :) :) A intinerit mosu' :)

incredibil. si din cauza ca nu este o stire citita,asa intinerit o sa ramana doroftei. omul are aproape 50 de ani(47 mai exact) si astia il fac de 30 si ceva. wtf?

10208821117790712
Eduard Brinzei-Ciudin  •  23 Februarie 2017, 19:51

Leonard Doroftei 36 de ani ? :) :) A intinerit mosu' :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează