INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA 1-0

Budescu nu-şi reproşează nimic: "Meritam să ne calificăm! Suntem prea mici şi deranjăm"

Foto; Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto; Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 00:35

Constantin Budescu este de părere că Astra merita să se califice după "dubla" cu Genk din şaisprezecimile de finală ale Europa League, pierdută de giurgiuveni cu scorul general de 2-3. 

"Azi am făcut un meci destul de bun, meritam mai mult. Din punctul meu de vedere, noi meritam să ne calificăm.

Probabil a deranjat puţin faptul că am ieşit din grupă. Dacă ştiam că deranjăm, ne mai menajam puţin, pentru că oricum avem o situaţie dificilă în campionat. Ştiam bine ce ne aşteaptă, pentru că am văzut ce s-a întâmplat în meciul de acasă, arbitrul ne-a dezavantajat total. Dar suntem prea mici si deranjăm", a spus Budescu la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  24 Februarie 2017, 16:08

Hai Budescule ca te-ai saturat! Te-a "vazut" si Europa - pentru ca asa ai argumentat raminerea ta la Astra - a inteles si ea cam ce frumos joc la ralanty, astfel ca acum ai posibilitatea sa te mai odihnesti in meciurile cu Concordia Chiajna si Poli Iasi (eventual sa te dai lovit) si sa parasesti "Corabia Nebunilor", adica Astra, cu ochii pe un alt transfer. Ca asa-i in viata, "banii vorbesc"!

239210873112253
Adrian Și Atât  •  24 Februarie 2017, 09:47
Postat de Dani Corban pe 24 Februarie 2017, 02:45

AOleu, hai să ne punem poalele-n cap acum. Deranjăm, d-le! Se sperie granzii de noi, de Astra Jurju :)) Steaua când a jucat semifinala de Cupa Uefa nu a deranjat? Dar Rapidul când a jucat sferturi?

Dani, eu cred că greșești. Când Steaua sau Rapid ajungeau sus în europa președintele UEFA vorbea întruna despre fotbalul din est(pentru că fusese ajutat ca să fie ales de către federații din est). Macaronarul de acum se șterge la fund cu echipele din federațiile mici. Concret pe subiect: - aseară un arbitru ce vorbește aceiași limbă cu cei din genk a fost numit la un meci a lor acasă. Chiar dacă nu a influențat desfășurarea partidei, în afară de cartonașele galbene acordate ușor și iute fundașilor laterali de la astra nu i se pot imputa multe, numirea lui nu a fost ceva normal. De asta, la cald, jucătorii și Șumi țipă că nu sa arbitrat bine. Deși, comparativ cu arbitrajul de la Giurgiu....

blatistu49
blatistu49  •  24 Februarie 2017, 08:47

da e Durere TRUCAJ nereusit la PARIURI era COTA buna e DEZAMAGIRE dupa SCENARIILE de la PLZEN si VIENA cistigate la PARIURI si aseara belbienii serveau si greseau intentionat

Vezi toate comentariile (9)
Comentează