INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Transfer surpriză la Manchester United! Mourinho este decis să-l aducă în Premier League

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 26 februarie 2017 16:15

Portarul-minune al echipei AC Milan, Gianluigi Donnarumma, este considerat înlocuitorul perfect pentru De Gea de către antrenorul Jose Mourinho, în cazul în care internaționalul spaniol va pleca la Real Madrid.

Evoluțiile tot mai bune ale Donnarumma care ieri a împlinit doar 18 ani au stârnit interesul granzilor Europei. După Barcelona, Real Madrid, Chelsea sau Juventus, și Manchester United și-a manifestat interesul pentru a-l transfera pe cel care este considerat de specialiști drept "noul Bufon".

Publicația britanică Mirror anunță că tehnicianul lui United, Jose Mourinho, ar fi să ofere dispus 40 de milioane de lire sterline pentru tânărul portar, în cazul în care De Gea s-ar transfera în Spania la Real Madrid.

Donnarumma mai are contract cu AC Milan până în iulie 2018, iar presa italiană susține că impresarul său, Mino Raiola, a început negocierile cu formația milaneză în vederea prelungirii actualei înțelegeri.

Portarul, în vârstă de 18 ani,  se află la al doilea sezon ca titular în poarta formației antrenate de antrenate de Vincenzo Montella. El a debutat pentru milanezi anul trecut la doar 16 ani și 242 de zile în partida disputată pe teren propriu contra lui Sassolo și încheiată cu victoria echipei sale scor 2-1, fiind al doilea cel mai tânăr portar din istoria Serie A.

Donnarumma, care este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro, a evoluat în acest sezon în 28 de partide în toate competițiile. Pentru naționala Italiei a debutat în 2016 și a strâns 2 prezențe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  26 Februarie 2017, 18:20

Publicatia britanica Mirror? Alta sursa nu ati gasit? Mirror e un fel de Can-Can la noi, doar ca mult mai mincinos si nesimtit. Sa faci o stire bazat pe Mirror e ca si cum ti-ai scrie doctoratul cu referinte doar de pe wikipedia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează