FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

3 puncte prin care Contra i-a readus la viață pe dinamoviști

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:20

Gazeta Sporturilor de astăzi scrie că noul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra a schimbat în bine Dinamo, transformând-o dintr-o echipă blazată, ce ajunsese în afara play-off-ului, într-una care joacă un fotbal pozitiv, cu șanse mari de a prinde primele 6 poziţii după ultima etapă din sezonul regulat.

Sunt 3 certitudini după instalarea lui Contra:

1. Jucătorii și-au recăpătat încrederea în ei. “Au venit bine aceste victorii înainte de meciul cu Steaua din returul semifinalei Cupei Ligii. Atmosfera era tensionată la Săftica. Sper ca aceste succese să aducă altele”, a dezvăluit Bumba. A continuat Nistor: “Ne bucurăm și sperăm să avem rezultate bune împreună. Îi spunem
«Cholo Simeone»”.

Alte două le afli citind Gazeta Sporturilor de astăzi. Detalii din vestiar, cum se simt antrenamentele și calculele play-off-ului, la chioșcuri sau pe platforma Gazeta Digitală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  27 Februarie 2017, 09:33

Nu e rău

ray51
ray51  •  27 Februarie 2017, 09:02

Daca ii bate pe fecesebisti de 3 ori in urmatoarea perioada, Dinamo isi va reface la cote maxime asistenta si cota de piata !

fangigi
fangigi  •  27 Februarie 2017, 02:26

Cholo simeone?:)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează