FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Reacția lui MM după ce a fost acuzat că a băut în cantonamentul Stelei: "La Zurich m-am intersectat cu alcoolul" » Ce spune de implicarea lui Reghecampf + Cum s-a tachinat cu Lucian Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 12:36

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a oferit primele declarații după ce a fost acuzat că, alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, a petrecut cu alcool înaintea duelului cu FC Zurich din Europa League.

"Poate că am defecte, probabil și ceva calități, însă în niciun caz n-am o relație cu alcoolul.

Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susțin unii sunt exagerări, iar plasarea lui Reghecampf Laurențiu la «locul faptei» este o mincniună.

Dacă toți bărbații ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvență. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile, cu serialele", a transmis MM Stoica, prin intermediul unei rețele de socializare.

Glume cu nepotul lui gigi

Lucian Becali, nepotul finanțatorului Gigi Becali, a scris un comentariu ironic la postarea lui MM Stoica, ce părea a fi o glumă internă între cei doi:

"Ai curaj să sufli în fiolă?". Răspunsul directorului sportiv de la Steaua a fost unul prompt: "Am una de algocalmin, e bună?"

Următoarea replică a lui Lucian Becali a fost una care lasă loc diverselor interpretări: "Să-l întrebăm pe Giovanni, că el e cu fiolele." 

11

Citește și:

HAOS LA STEAUA: Reghe și MM, beție de pomină în ziua unui meci crucial? Gigi Becali: “Știu despre ce e vorba. A fost ceva rușinos!”

Gigi Becali recunoaște: "MM Stoica a băut mai mult decât trebuie la Zurich" » Decizia luată în privința lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
para.para
para.para  •  28 Februarie 2017, 00:47

Glume de santier, marca gesepe si devenite stiri de sport in roamanika.

zizu
zizu  •  27 Februarie 2017, 19:12
Postat de kwd2015 pe 27 Februarie 2017, 14:05

pai zizi, draga: Nu poate sa se contrazica cu faptul. Daca totusi se contrazice cu cineva, nu se contrazice ca zapada e maro, ci poate sustine ca zapada e maro. Dar de unde sa stii tu, ***, gramatica, topica, limba romana? Voi, cand faceti celebrele coregrafii si paduri ale spanzuratilor, o ardeti agramat. ***, zizi draga!

serios? nu incercati voi sa l imitati pe dinu cumva si loviti suporteri prin tribuna? apoi devalizati statul roman devenind infractori si nu inapoiati nici un ban statului? cat despre lb romana ,supoterul vostru din bistrita a intrecut cu mult orice exprimare

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  27 Februarie 2017, 17:33

Eh....asa e Mihai.El daca vrea sa sufle, sufla!Nici nu mai conteaza, unde.La ***, e "talent"!!!Nu mai vorbesc de dat cu pumnul in amaratii din tribuna si de stins cu fruntea trabucul lui Borcea!CSF?!NCSF!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează