FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Steaua făcută praf de o legendă a clubului: "A jucat prost, în apărare a fost varză"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 12:43

Emeric Ienei, fostul jucător și antrenor al Stelei, a criticat în termeni duri formația roș-albastră după egalul de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-1.

"Nici nu ştiu ce pot să spun, au jucat atât de prost... Steaua a început din nou să joace numai cu mingi lungi, iar în apărare sunt varză! Au jucat destul de slab pentru o candidată la campionat. Nu mai au deloc acel joc combinativ. Nu cred că au uitat fotbalul, dar ceva s-a întâmplat.

Poate şi s-au schimbat prea mult jucătorii, poate că şi adversarul nu mai respectă atât de mult Steaua şi atunci sigur că se ajunge aici. Adversarul joacă agresiv şi Steaua nu poate să răspundă la treburile astea pentru că au fost obişnuiţi să privească altfel adversarul. Lotul este destul de valoros, dar se vede lipsa jucătorilor care au plecat", a declarat Ienei pentru ziare.com.

"Tamaș este un jucător de valoare, dar în ultimul timp nu prea respectă ceea ce trebuie să facă un fundaş central. Se duce şi mai în faţă, nu mai dublează aşa cum trebuie. Pe Bălaşa în schimb nu l-am remarcat, dar nici nu pot să spun că a jucat foarte slab" Emeric Ienei

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  27 Februarie 2017, 20:36

Intre cei doi fundasi centrali nu s-au stabilit relatii de joc, nu se cunosc decat ca nume. E un haos total, o degringolada ce n-am vazut. Reghe pare complet depasit de situatia echipei. Echipa se napusteste in atac prin patrunderi individuale pana ce pierd mingea sau pana paseaza prost. Alibec si Bizonul nu primesc baloane utile nici de la Jakolis, nici de la Amorim, iar de la mijlocasii centrali nici nu mai vorbim. Imi pare rau dar fara o schimbare, fara un soc la echipa(nu stiu cum) sansele sunt mici si pentru locul 2.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close