FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Suporterii Stelei au sărit la gâtul conducerii: "Ne referim la Argăseală, care a dovedit asta încă o dată"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 13:43

Noua galerie a Stelei, Peluza Roș-Albastră, a fost prezentă la meciul dintre Gaz Metan și Steaua, scor 1-1, însă spune că a avut dificultăți cu intrarea pe stadion.

Membrii acesteia susțin că cel care ar fi de vină pentru această problemă ar fi Valeriu Argăseală, președintele roș-albaștrilor.

"Aseară, înaintea partidei Gaz Metan - Steaua, conducerea clubului a demonstrat încă o dată că nu este interesată de prezenţa suporterilor la stadion pentru a încuraja echipa. Nu ne referim la patronul echipei, care a făcut ce ţinea de el, ci la Valeriu Argăseală.

Prin comportamentul său demonstrează că nu-l interesează suporterii echipei, chiar dacă trebuie să treacă peste cuvântul patronului iar fanii parcurg sute de kilometri pentru a fi alături de echipa.

Ne întrebăm cum s-ar fi simțit Valeriu Argăseală, dacă ar fi venit până la Mediaş, nu ar fi fost pe lista de invitaţi la lojă şi i s-ar fi spus că trebuie să se descurce singur cu intrarea în stadion pt a asista la partidă", se arată pe contul de socializare al Peluzei Roș-Albastre.

peluza

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  27 Februarie 2017, 14:04

În staff-ul Stelei dai de beţivani, incapabili , nepăsători. Gigi, cu ăştia nu iei tu titlul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează