FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 20:00, DOLCE, DIGI, GSP

Fanii lui Dinamo au început duelul: "Pentru a ne ieși iar coregrafia, avem nevoie de toți fanii Stelei! Numărăm împreună cu Meme" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 10:00

Steaua și Dinamo se vor duela miercuri, de la ora 20:00, în returul semifinalelor Cupei Ligii, după ce, în tur, dinamoviștii s-au impus cu 4-1.

Suporterii lui Dinamo vor să facă o atmosferă incendiară în tribune și au început războiul cu fanii echipei roș-albastre. Reprezentații Peluzei Cătălin Hîldan au postat pe facebook un mesaj ironic la adresa fanilor Stelei. 

Dinamoviștii au râs de mitingul din weekend făcut de susținătorii lui Becali și au amintit de meciul cu City, când fanii Stelei au fost păcăliți de rivali și au afișat mesajul "Doar Dinamo București".

"Pentru a ne ieși IAR coregrafia, avem nevoie ca toți fanii stelei (sau cum vreți s-o numiți) să vină la meci! MOBILIZAREA", au scris dinamoviștii.

screenshot 1

Mesajul postat pe facebook de PCH:

"Patria le este recunoscătoare pentru eforturile depuse în pregătirea şi organizarea mărețului miting «Unica stiaua» din data de 25 februarie.

Fie vorba intre noi, steaua nu e chiar unică, fiind o clonă, dar băieții aştia sunt cu adevărat unici prin «performanța» pe care au reuşit-o. În mod sigur, după «Revoluţia roş-albastră» de sâmbătă, nimeni nu va mai îndrăzni să spună despre fcsbişti că sunt MULŢI, dar PROŞTI …sau invers.

Echipa cea mai iubită, cea mai lăudată, cea mai ajutată, echipa celor 10.000.000 de suporteri, n-a reușit să scoată in stradă decât 76 de oameni, dacă e să numărăm şi prosoapele.
N-au fost 500.000, aşa cum anunța Gigi Becali. N-au fost nici 50.000, așa cum anunțau organizatorii.

Din ziua în care adevărul a ieșit la iveală, O SINGURĂ DATĂ s-a mai întâmplat ca ei să fie cu adevărat MULȚI: Pe 16.08.16 (n.r. la meciul Steaua - Manchester City 1-5). Suficient de multi pentru o coregrafie reuşită.
Miercuri seară, 1 Martie, vom avea din nou ocazia să vedem câți au mai rămas din ADUNĂTURA «celor mulți».

Vom fi acolo și îi vom numără împreună cu Meme"mesajul PCH

Citește și: Steliștii revin pe stadion » Câte bilete s-au vândut până acum pentru derby-ul cu Dinamo

  • Steaua - Dinamo este miercuri, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.Ro. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
alex_1973
alex_1973  •  28 Februarie 2017, 14:34

Diferenta intre voi din groapa și FCSB iștiI nu este nici una.Atât gândiți și unii și altii adică nimic.Atâta timp cât adevărații suporteri stelisti nu recunoșc aceasta echipa ca Steaua numai niște limitați ca voi tot susțineți ca jucați cu Steaua.Prefurile or fi de vina?Sa ne spună Elias și Profesotul.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Februarie 2017, 14:28
Postat de Floris Ionut pe 28 Februarie 2017, 14:25

Lalalalala *** pekuza PCH DIN PARTEA PELUZEI SUD STEAUA NEBL *** pe voi ciar daca neati batut intur cu 4 vs 1 noi credemin fsb si osa încercăm să va batem daca nu voi loativa gandul gândului de la plei off lalalala *** dinamo cine ține cu. Steaua va *** familia. Pacat de andone ca a pleca debla voi *** hai FSB

bati orice reclama care indeamna copiii sa mearga la scoala ! copii, mergeti la scoala ca sa nu ajungeti ca asta !

1801567330103589
Floris Ionut  •  28 Februarie 2017, 14:25

Lalalalala *** pekuza PCH DIN PARTEA PELUZEI SUD STEAUA NEBL *** pe voi ciar daca neati batut intur cu 4 vs 1 noi credemin fsb si osa încercăm să va batem daca nu voi loativa gandul gândului de la plei off lalalala *** dinamo cine ține cu. Steaua va *** familia. Pacat de andone ca a pleca debla voi *** hai FSB

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează