SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

Simona Halep anunță: "Sunt sătulă" » A anunțat la ce vârstă se retrage din tenis: "Înainte, spuneam până la 28. Dar m-am răzgândit"

FOTO: Guliver/Getty
FOTO: Guliver/Getty

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 10:43

Simona Halep, locul 5 WTA, se pregătește de turneul de la Miami și trece printr-o perioadă grea, din cauza accidentărilor.

Simona a vorbit pentru site-ul WTA despre accidentările pe care le-a avut în ultimul timp și despre cum se recuperează.

"Am învățat ca sunt nevoită să îmi protejez corpul de accidentări. Trebuie să fac anumite exerciții în acest scop. Trebuie să le fac zilnic și sunt deja satulă de ele.

Dar nu pot să mă opresc. Totul a devenit o rutină, iar asta e greu. Totuși, mă ajută și nu mă voi opri", a declarat Halep pentru WTA.

Simona, 26 de ani, a vorbit despre retragerea din tenis, spunând că s-a răzgândit și că vrea să joace mai mult.

"Când mi-am început cariera, mă gândeam că voi juca până la 28 de ani. Anul trecut ziceam că o să ma retrag la 30 de ani, dar acum mă gândesc că aș juca până la 32", a mărturisit Halep.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
mplttev
mplttev  •  22 Martie 2017, 22:44
Postat de merace pe 22 Martie 2017, 22:12

Puneti bre stiri din tenis (ca Tig - Watson 7-6,6-1! HAI ROMANIA!) nu cancanuri de vorbe...

E depășită gazeta de evenimentele sportive adevărate. Numai bârfe. Face parte din trustul Intact, așa că la ce să ne așteptăm? La cancanuri și la prostii. Nu la evenimente sportive adevărate pe care să le relateze la timp.

merace
merace  •  22 Martie 2017, 22:12

Puneti bre stiri din tenis (ca Tig - Watson 7-6,6-1! HAI ROMANIA!) nu cancanuri de vorbe...

1904849899740178
Mos Gerila  •  22 Martie 2017, 20:47

oricum esti de rasul lumii chiar si o suta de dolari daca castigi la un turneu natia voastra avara e multumita

Vezi toate comentariile (7)
Comentează