FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație incredibilă! Dinamoviștii înjură rivalii după fiecare meci, dar i-au reclamat la Comisii pe cei de la CSU! » Ultimul episod a fost în direct la TV

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 18:55

Dinamo a înaintat la Comisia de Disciplină o plângere împotriva a cinci fotbaliști de la CSU Craiova (Andrei Ivan, Alexandru Băluță, Simon Măzărache, Vladimir Screciu și Apostol Popov), după ce aceștia au scandat alături de galeria craioveană injurii la adresa alb-roșilor.

Comisia de Disciplină se află într-o situație dificilă, ținând cont că trivialitățile sunt prezente la toate echipele din Liga 1 la finalul meciurilor. Chiar și jucătorii lui Dinamo au fost surprinși în astfel de situații de câteva ori.

GSP.ro vă prezintă trei episoade în care jucătorii lui Dinamo au procedat la fel ca cei ai lui CSU

1. Jucătorii au năvălit peste Contra în conferință

Dinamo a învins Pandurii în deplasare, scor 2-0, în ultima etapă din acest sezon regulat și s-a calificat în play-off. Jucătorii "câinilor" au decis să sărbătorească într-un stil aparte și au dat năvala în sala de conferințe unde Cosmin Contra le vorbea jurnaliștilor.

După ce l-au aplaudat și felicitat pe tehnician, jucătorii au început să scandeze împotriva marii rivale: "M*** Steaua, m*** Steaua!".

2. Bicfalvi a refuzat să înjure, ceilalți nu

La derby-ul de anul trecut dintre Dinamo și Steaua, 1-1 din play-off, suporterii alb-roșilor și-au chemat favoriții la finalul meciului să salute galeria, iar apoi să înjure marea rivală. Andrei Marc, Dorin Rotariu, Erik Bicfalvi și compania au salutat PCH, iar apoi li s-a cerut s-o înjure pe Steaua. Toți jucătorii s-au conformat, însă doar Bicfalvi a refuzat.

3. STEAUA ÎNJURATĂ LA FIECARE SCHIMBARE

La Dinamo s-a format o tradiție ca după fiecare schimbare făcută în timpul meciurilor, jucătorii să fie chemați de galeria dinamovistă pentru a înjura Steaua. Asta se întâmplă de câțiva ani buni!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Martie 2017, 07:12
Postat de dani12345 pe 23 Martie 2017, 21:19

Injuram pe cine vrem,când vrem si unde vrem! De ce? Pentru ca noi suntem DINAMO. Ati uitat? DOAR DINAMO BUCURESTI!

Pai, cu fotbalul ne-am lamurit, DOAR DINAMO BUCURESTI e pe locul 6. Asa ca ne mai ramane sa injuram ”intr-una” cu sarg si sa ne jucam de-a coregrafii certati cu limba romana... ”A-ti” inteles?

dogbv
dogbv  •  24 Martie 2017, 06:57

Cati jucatori dinamovisti au luat portavocea si au "condus" injuriile in fata propriilor suporteri??? Faceti o diferenta domnilor! Una e sa vii la galerie si sa aduci injurii (sau sa mimezi asta, ca unii asta fac) si alta e sa iei portavocea din peluza si sa dai tonul la injurii!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Martie 2017, 22:13
Postat de dani12345 pe 23 Martie 2017, 21:19

Injuram pe cine vrem,când vrem si unde vrem! De ce? Pentru ca noi suntem DINAMO. Ati uitat? DOAR DINAMO BUCURESTI!

pentru ca sunteti needucati,prostii prostilor,galerie platita la coregrafii de negoita,da de negoita ala saracu,care o face doar din orgoliu,prefera sa ii tina pe salarii mici pe dinamo,dar sa arate ca are el galerie,de ras sunt astia,profita si ei cat mai pot ,pana revin galeriile stelei,atunci o sa fie zero

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close