FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali oferă o sumă uriașă pentru doi jucători ai Viitorului: "Hagi m-a sunat și mi-a zis"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 20:09

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a dezvăluit că, în cazul în care Steaua va lua titlul, intenționează să-i transfere pe Florinel Coman și pe Dragoș Nedelcu, două dintre piesele grele ale Viitorului. 

"Eu pe Coman i-am oferit lui Gică încă de acum trei-patru săptămâni un milion și jumătate de euro. El mi-a zis să îl las să joace meciul din Portugalia cu Porto (n.r- partida din optimile Youth League). Până la urmă, Hagi m-a sunat și mi-a zis să discutăm în vară.

Eu în vară iau doi jucători: Nedelcu și Coman, dar doar dacă iau eu campionatul. Dacă Viitorul ia campionatul, nu-mi mai dă Hagi jucătorii. 

Pe amândoi dau trei milioane de euro. Dă altcineva din România trei milioane pe jucători?

Să vă spun un lucru: Nu iau jucători de 26-27 ani.  Eu vreau jucători de 19-20 de ani, maximum 21 de ani. Atât!", a spus Becali, la TV Digi Sport.

Afirmația lui Gigi Becali este în contradicție însă cu transferurile făcute de Steaua în ultima perioadă. 

Echipa roș-albastră i-a achiziționat în această iarnă pe  Denis Alibec (26 ani) și Harlem Gnohere (29 ani).

"Da, îl vreau pe Teixeira (36 ani), dar vom vorbi mai multe la vară. Junior Morais a semnat cu noi, e deja jucătorul Stelei.

Nu e frumos să vorbim de jucătorii altor echipe. Nu am putut să-l iau pe Budescu, recunosc. Era liber și nu am putut să-l iau" George Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
khal_37
khal_37  •  24 Martie 2017, 00:05
Postat de jack_the_stripper pe 23 Martie 2017, 22:17

Mda, e mult mai interesant cand fituica plina de (stelute) despre fcsb descrie evenimente sportive care merita interes si e pacat sa fie ocolite, cum ar fi cheful cvartetului FCD1948Bist. Ca sa nu mai vorbim de genialele si savuroasele ziceri ale genialului si savurosului Ninel ...

Exact, ar trebui sa scrie mai multe despre negoita, anghelache, despre bancruta frauduloasa, despre fentarea statului roman cu ajutorul justitiei corupte controlate de serviciile prietene lui anghelache, despre cum au furat statul roman cu 17,5 milioane de euro, despre clonele csu, cfr, despre asfca giurgiu si saltimbacul shumybet...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Martie 2017, 22:17

Mda, e mult mai interesant cand fituica plina de (stelute) despre fcsb descrie evenimente sportive care merita interes si e pacat sa fie ocolite, cum ar fi cheful cvartetului FCD1948Bist. Ca sa nu mai vorbim de genialele si savuroasele ziceri ale genialului si savurosului Ninel ...

iosif_vs
iosif_vs  •  23 Martie 2017, 21:59
Postat de balauru48 pe 23 Martie 2017, 21:45

*** si gigist!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează