FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali vrea un jucător-surpriză de la echipa lui Contra » Reacția dinamoviștilor: "Gata, să se pună stop cu plecările de la Dinamo la Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 21:27

Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea au fost trimiși de Dinamo la echipa secundă după beția din avionul echipei naționale de tineret.

Cu toate acestea, Becali n-ar spune "nu" unui transfer al lui Nedelcearu la Steaua și spune că l-ar lua în orice moment.

"Nedelcearu e un băiat care poate să ajungă mare fotbalist! De ce să-l suspende, ca să-l afecteze mai mult", a fost reacția lui Becali la TV Sport ro.

Ginai Kiriță, fostul jucător al lui Dinamo, i-a dat imediat răspunsul: "Nu, gata, eu zic să se pună stop cu plecările de la Dinamo la Steaua, ajunge! Încercăm și noi o echipă, stop! Finish!".

1.000.000 €e cota de transfer a lui Nedelcearu, conform transfermarkt.de

26 de meciuri
a jucat Nedelcearu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
vasy86le
vasy86le  •  24 Martie 2017, 10:02

Normal, urmeaza sa jucam cu fcsb, aceeasi tactica nesimtita a patronului oier..

ray51
ray51  •  24 Martie 2017, 09:46

E treaba patronatului dinamovist. As vrea insa sa subliniez ca aceasta uzurpare a fotbalului romanesc a inceput de la Becali. El pune 'ochii' pe cate un fotbalist bun (piesa de baza acolo) de la alte echipe. Patronii avizi si nesatui de 'arginti' il vand slabindu-si in mod inevitabil propria echipa. Si uite asa 1-2 de colo, 1-2 de dincolo, se intareste FCSB-ul (daca are cine sa-i antreneze) si ramane restul echipelor care gafaie si se lupta pentru evitarea retrogradarii.

babahuda
babahuda  •  24 Martie 2017, 08:21

Exact ce cauta bercali la fcsb .jucator cu spiritul lui dinamo ..s.a cam invatat la miere si renunta la branza mister baci..coregrafia cu city ia renascut vechea iubire ..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează