SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MIAMI

Simona Halep își cunoaște adversara din turul 3 de la Miami! Duel în premieră + toate declarațiile după meciul de ieri » Detalii despre colaborarea cu Cahill

Getty / Gulliver Images
Getty / Gulliver Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 11:32

Simona Halep (5 WTA) a învins-o pe japoneza Naomi Osaka (49 WTA) în trei seturi, scor 6-4/2-6/6-3 și s-a calificat în turul III al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Românca va da peste Anett Kontaveit, jucătoare din Estonia care ocupă poziția 112. Jucătoarea de doar 21 de ani a surprins învingând-o pe Ekaterina Makarova, locul 35 WTA, scor 6-7, 6-2, 6-2.

Meciul dintre cele două va fi duminică, ora urmând să fie anunțată în cursul zilei de azi.

CE A ZIS HALEP DUPĂ VICTORIA DE IERI:

"Este important că am putut câştiga acest meci, azi. Cred că a fost foarte, foarte dificil să joc împotriva ei în primul meu meci la acest turneu, dar sunt foarte bucuroasă.

Nu am avut dureri. Am stat două ore pe teren, luptând, alergând peste tot, aşa că e minunat.

Mi-am pierdut serviciul după ploaie şi am fost un pic prea supărată. Ea a fost foarte puternică, dar cred că am făcut cel mai bun al treilea set din acest an. Cred că am jucat tenisul meu cel mai bun. Nu m-am aşteptat să joace atât de bine pe vânt.

Ea a lovit mingile destul de tare şi s-a adaptat bine, azi. Jocul ei este puternic şi îi place să lovească, iar vântul mişca mingea mult. A jucat foarte bine. Loviturile mele nu au fost sincronizate prea bine", a declarat Halep pentru TV Dolce.

DE CE L-A CHEMAT PE CAHILL:

”Este dificil să joci mereu contra fetelor care lovesc tare. Trebuie să mă adaptez, pentru că majoritatea fetelor joacă în forță acum. La prima revenire după ploaie am jucat slab, dar după aceea am știut ce să fac și am câștigat imediat două game-uri.

Mă întreabă mereu cum mă simt, pentru că cel mai important lucru este să fiu bine din punct de vedere fizic. Acum mi-a zis că pot să alerg 100%. Îmi dă o liniște foarte mare, d-aia îl chem.

Vorbește pe limba mea, mă înțelege și știe că trebuie să fiu puțin nervoasă pe teren ca să pot să mă simt în largul meu”, a zis Simona pentru TV Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  25 Martie 2017, 13:11

Osakaka asta avea serve trimise si cu 120mph, adica "bărbătești" de-a dreptul, in afara Serenei nu stiu prea sunt multe jucatoare capabile de un asemenea serviciu. Desigur diferenta e ca Serena nu doar ca lovește tare dar le si plasează unde trebuie ceea ce Osakaka mai are de studiat si exersat. Adversara din Estonia pare facila, insa niciun meci nu e dinainte castigat asa ca succes si mai ales sanatate in continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează