FOTBAL  »  Superliga  »  CUPE EUROPENE

Ce șanse avem să ne calificăm în grupele cupelor europene la vară? Traseu + posibili adversari pentru Steaua, Astra, Viitorul, Dinamo și Craiova

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 02:01

Dacă Liga 1 s-ar termina cu configuraţia actuală şi la fel s-ar întâmpla şi cu campionatele din Europa, atunci Steaua şi Astra ar avea şanse mari să ajungă din nou în grupe, în timp ce Viitorul ar avea nevoie de mare noroc, iar pentru Dinamo şi Craiova misiunea va fi aproape imposibilă.

Nu ştim cine va fi campioană în Liga 1, nu cunoaştem nici câştigătoarea Cupei României, dar putem să creionăm ce traseu ar putea avea echipele româneşti în ediţia viitoare a cupelor europene. Pentru a simula participarea din vară, până la faza grupelor, GSP a luat ca punct de reper configuraţia actuală a campionatului, aşa cum a procedat şi cu celelalte întreceri de pe continent.

Dacă s-ar termina toate competiţiile cu clasamentele actuale, atunci am şti cu cine s-ar bate echipele noastre pentru intrarea în grupe. Succesul ar însemna automat două obiective importante atinse: prezenţă cu meciuri în Europa până la finalul anului 2017 şi, mai relevant şi esenţial, antamarea bonsurilor financiare foarte mari pe care le pune la bătaie UEFA.

Aşadar, GSP vă invită să simulăm împreună vara cupelor europene 2017-2018 pentru echipele noastre, care în proporţie de 99% vor fi Viitorul, Steaua, Craiova, Dinamo şi Astra!

 Steaua și Astra au șanse mari! Pentru Viitorul, se poate! Dinamo și Craiova, o aventură aproape imposibilă!

În ediția tipărită de azi a Gazetei poți vedea simularea detaliată a traseului fiecărei echipe + posibilii adversari. Cumpără ziarul de la orice chioșc de presă sau răsfoiește ziarul în varianta online, AICI!

  ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Becali îl vrea mijlocașul cu cea mai spectaculoasă ascensiune din acest sezon!

Premiere la nivel mondial în Liga 1! 10 povești care au reușit să șocheze Europa!

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  27 Martie 2017, 12:13

Daca si cu parca.Stilul vostru alambicat de a scrie nimic,de a manipula in alte cazuri,de a invrajbi."Daca baba avea motor putea sa fie tramvai?"

zizu
zizu  •  27 Martie 2017, 11:12

Sincer.....de cate ori ati ghicit voi adversarii? De fiecare data nu s a adeverit ce ati zis voi ca va fi

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Martie 2017, 06:07

...nu ne intereseaza previziunile voastre ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close