FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Burleanu: "Asta e valoarea noastră" » Președintele FRF vrea să mute naționala de la Cluj, dar nu o aduce pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 00:32

Răzvan Burleanu, președintele FRF, spune că actuala reprezentativă nu poate mai mult, acesta fiind motivul pentru care a remizat cu Danemarca, scor 0-0.

"Atât am putut juca azi. Puteam pierde pe final. Asta e valoarea noastră acum. Trebuie să ținem cont că am avut cei mai buni jucători. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că n-au apărut cu petarde și fumigene.

Trebuie să credem până la ultimul meci. Suntem doar la un punct de locul 2. Ne-a lipsit viteza, forța, dar și norocul", a declarat Burleanu.

Președintele FRF a dat asigurări că în acest an naționala României va juca un meci pe noul stadion Ion Oblemenco: "În acest an vrem să jucăm un meci și la Craiova".

Citește și: Calculele calificării în grupa României, după remiză cu Danemarca » Șanse doar la locul doi

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
yeab
yeab  •  27 Martie 2017, 11:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yeab
yeab  •  27 Martie 2017, 11:08

Asta e valoarea ta !

mr.ban
mr.ban  •  27 Martie 2017, 10:13
Postat de Victor Peneaca pe 27 Martie 2017, 07:50

Suficienta nu a adus niciodata progres. Lasa ca merge si asa. Nu putem mai mult. O sa rupem tot data viitoare. Doar cateva exemple care ar trebui luate in calcul cand analizam tot ceeace este legat de fotbalul romanesc. Platim cu bani grei un antrenor cu nume greu dar care face exact ce face si predecesorul sau. Jucam ofensiv nevoie mare. pai daca joci cu trei fundasi nu mai bagi de siguranta inca doi laterali si un mijlocas la inchidere. Joci ofensiv fara atacant de careu si cu doi mijlocasi asa zis ofensivi care sunt total iesiti din forma. S-a vazut cu ochiul liber ca Stanciu si Chipciu vor mai mult decat pot si gresesc absolut toate pasele. De ce nu a preferat mister Daun cuplul Budescu Alibec, pe care i-a vazut jucand cu ochii lui nu pe caseta? de ce nu a introdus un pasator? Daca tot declara ca vrea sa construiasca o echipa de ce nu mizeaza pe tinerii din campionatul intern? Nu stim sa jucam ofensiv. Nici cand aveam generatia de aur in teren nu jucam ofensiv. Dar atunci aveam jucatori care stiau sa paseze si mai ales stiau sa marcheze si dintr-o jumatate de ocazie. Aseara in afara de Marin nimeni nu a incercat sa traga la poarta. Credeti ca intamplator cei mai buni de pe teren de la noi au fost cei din campionatul intern? Si ce daca mancam bataie jucand ofensiv. Asa mama ce bucurie nu am mancat bataie de 4 meciuri si suntem la un punct de locul 2. Vom vedea un turneu final fara sa avem emotii si incet incet nu o sa ne mai uitam la fotbal .

Intr-adevar, n-am stiut sa jucam ofensiv aseara. Si atunci cand am parut ca incercam s-o facem, ne precipitam si pierdeam usor. Nu stim sa jucam ofensiv dar nu datorita tacticii si a pregatirii meciului. Nu, problema se duce mai adanc decat atat. Jucatorii nostri NU STIU CUM SA ATACE PUNCT. Ca mai iese o faza, ca mai vine cate un sut, da... ok, dar per total, se vede ca ai nostri provin dintr-un campionat, dintr-un mediu unde nu se incurajeaza jocul pe atac. Dimpotriva, se incurajeaza jocul pentru vanarea de puncte, de bani, de pozitii cat mai sus in clasament prin folosirea unui joc de "stam cu fundul in poarta tot meciul si cand adversarul face o greseala, iesim repede pe contratac si dam gol"... Cu astfel de chestii prin care doar pacalesti fotbalul poate scoti ceva aici, la noi. Dar cand vine vorba sa joci afara...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează