FOTBAL  »  NATIONALA  »  COMPARAȚIE

EXCLUSIV Daum și Piți, față în față » Neamțul, umilit de român!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 00:02

Egalul alb cu Danemarca ne-a dus la 4 meciuri consecutive fără gol marcat. Din toată Europa, doar două naționale se mai pot lăuda cu acest record: San Marino și Malta! Cu toate acestea, FRF îl susține în continuare pe selecționer. 

Unde se plasează de fapt Daum, cu un bilanţ făcut acum? La 9 luni de la instalare și după ce a bifat jumătate din meciurile acestei campanii?

Cel mai relevant e de realizat o comparaţie cu ceea ce a existat până să vină el. Iar Gazeta Sporturilor îl pune azi faţă în faţă cu Victor Piţurcă, omul care a condus întreaga campanie pentru preliminariile CM 2014 și a bifat 3 din primele 5 meciuri ale celei pentru Euro 2016.

 La bani, e clar: Daum îl surclasează pe Piți. 

În ce privește rezultatele însă, actualul selecționer se plasează rușinos față de Pițurcă. 

Poate cea mai relevantă comparaţie, la nivel de rezultate, este cea dintre Piţurcă în campania de Mondial 2014 versus cea a lui Daum din această tentativă, tot pentru Mondial.

Atunci, grupa a fost incomparabil mai valoroasă: Olanda era o forţă la acel moment, dovadă că la turneul final din Brazilia a jucat semifinală și a pierdut abia la penalty- uri cu Argentina. În plus, Turcia și Ungaria erau peste România, inclusiv în momentul tragerii la sorţi, când “tricolorii” s-au aflat în urna a 4-a!

01

Comparația din paginile 2-3 poate fi citită integral doar la chioșcuri, din zori, sau online, în Gazeta Digitală - AICI, după ora 00:00. 

Află cât de mari sunt diferențele dintre neamț și Pițurcă, ce strategie au avut aceștia când au făcut convocările, cine e singurul selecționer al României care stă mai prost și decât Daum la rezultate. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
torque07
torque07  •  29 Martie 2017, 00:12
Postat de Mircea Hortensiu Tomuș pe 28 Martie 2017, 22:58

Antrenorul Daum, numai gura e de el. Trebue imediat și necondiționat înlocuit. Altfel vom înregistra ,în etapele următoare, înfrângeri usturătoare, încât ne va fi rușine să scoatem capul în lume.

Tu esti batut in Cap sau faci misto? De 15 ani schimbam antrenori in P0₩l@ ***!!! de 15 ani!!! Ai vazut vreo schimbare in fotbalul romanesc? Da uita-te mai bine la problema Nu te oprii la primul care ti iese in fata sau care ti-l dicteaza presa ca un ***. Nu va mai suport astia cu demisia. sunteti niste *** aerieni invatati de Becali si Borcea si alti mafioti *** care cand Nu mergea ceva gata schimbat antrenorul. Pai danezii sunt de doua ori mai valorosi ca noi. Stiai asta? Stiai ca suntem norocosi ca am scapat cu 0-0? Suntem in *** pana la gat cu fotbalul da fuduli si orgoliosi ca noi nimeni. Buricul europei suntem...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  28 Martie 2017, 22:58

Antrenorul Daum, numai gura e de el. Trebue imediat și necondiționat înlocuit. Altfel vom înregistra ,în etapele următoare, înfrângeri usturătoare, încât ne va fi rușine să scoatem capul în lume.

cobra_z
cobra_z  •  28 Martie 2017, 12:04

daum a intrat intr-un vartej alimentat initial de cioban ,apoi de presa acolita, impresari si interesele lor , din care a iesit nauc... a demonstrat ca nu are caracter puternic si nu poate face fata presiunilor , asa ca e mai bine sa plece...atat pt el cat si pt noi...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează