FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ 2 APRILIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Gnohere, pentru a doua oară adversarul lui Dinamo: "Nu e loc de sentimente, un meci ca oricare altul"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 15:29

Steaua și Dinamo se vor duela duminică, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Harlem Gnohere, atacantul Stelei, va juca împotriva lui Dinamo pentru a doua oară și a vorbit despre duelul cu fosta sa formație.

"Este un meci ca oricare altul. Va trebui să fim atenți 100% și să câștigăm de data aceasta pentru că în meciul cu Viitorul am pierdut puncte. Așa că o victorie este absolut necesară. Va fi un meci ca oricare altul.

Dinamo este echipa unde eu am jucat, dar nu este loc de sentimente. Chiar dacă este vorba de foștii mei coechipieri, eu trebuie să fiu montat 100%.

Orice este încă posibil. Nu suntem departe de Viitorul și mai sunt meciuri. Mai avem șanse la titlu așa că vom vedea ce se va întâmpla", a spus Gnohere la TV Dolce Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  28 Martie 2017, 17:47

Ne jucam cu catelandri, FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI , 27 , restul e vrajeala , batem cu 6-1, usoor...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close