FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Pe cine vede Șumudică drept varianta ideală pentru postul de selecționer: "Aș face absolut orice să-l conving"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGESÂ
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGESÂ

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 18:07

Marius Șumudică, tehnicianul campioanei en-titre, vede în Cosmin Olăroiu cea mai potrivită variantă pentru postul de selecționer.

"Sunt alți antrenori înaintea mea care ar merita să fie la echipa națională. Sunt alții mult mai titrați decât mine. Deocamdată nu cred că am valoarea necesară de a conduce echipa națională.

În viitor, peste câțiva ani, poate o să-mi fac și eu loc. Depinde dacă voi reuși să fac performanță la Astra. Oricum, nu știu dacă alți selecționeri ar fi lucrat în condițiile în care am lucrat eu și nu știu dacă reușeau ce am reușit eu.

Pentru mine, Cosmin Olăroiu este un antrenor foarte bun și cred că ar merita să fie selecționerul României. Eu aș face orice să-l conving pe Olăroiu", a declarat Șumudică, conform TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
englezu
englezu  •  30 Martie 2017, 09:36

Sindicatul, acest antrenor simpatic, dar departe de modelul occidental de antrenori, are idei, e mistocar, dar " o are...mica "! Mintea vreau sa spun ! Nu vă gândiți la altceva ! În concluzie, Sumi e bun pentru Liga a I-a, dar România este o tara colonială, departe de lumea civilizată ! Bafta, Sumi ! Tu dai culoare unui fotbal modest !

adriann_
adriann_  •  29 Martie 2017, 20:11

De fapt singurul selectioner care ar mai putea salva aceasta campanie pentru Mondialul din 2018 este chiar SUMUDICA. A demonstrat ca e in stare sa faca performanta in conditii dificile, cu un lot din ce in ce mai subtire, cu jucatori neplatiti etc. Nu e putin lucru sa iei titlul cu Astra si apoi sa mergi in primavara europeana, sa elimini pe West Ham in 2 sezoane consecutive etc.

observator_federal
observator_federal  •  29 Martie 2017, 20:04

Ani in sir, intre Nationala si FCSB a existat o conlucrare perfecta, pe baza ideii (sustinuta iresponsabil si de massmedia) ca cei mai buni jucatori sunt la FCSB si, in consecinta, daca vrei in Nationala e bine sa treci mai intai la clubul lui Gigi. Asta a facut ca jucatori buni sa nu ajunga de loc sau doar prea tarziu la echipa reprezentativa si, regretabil, jucatori slabi (fiindca scouterii FCSBului sunt cei care sunt) au strans selectii (si esecuri) in tricoul Romaniei... Ar fi fost excelent daca Daum ar fi oprit aceasta "strategie" care a distrus efectiv criteriile valorice in fotbalul nostru. Spre bucuria unora - multi si foarte "vocali" din cate se vede - neamtul nu a reusit in tentativa lui. Pana acum. (Re)venirea lui Hagi la Nationala ar schimba, previzibil, etalonul de valoare fotbalistica si financiara spre academia din Ovidiu - o anexa a afacerilor de clan ale lui Gigi - deci o continuare a actiunilor sinucigase ale fotbalului romanesc... Cred ca Daum trebuie lasat de cei care au stricat competitia interna (si de "echipa lor de zgomote" intitulata presa si televiziuni de specialitate, cu toata "pleiada" lor de specialisti) sa alcatuiasca reprezentativa asa cum sunt convins ca stie si poate, adica din fotbalisti cu adevarat valorosi, din afara cercului vicios al afacerilor de tip mafiot care incearca sa reia in stapanire fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează