FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ce va face FRF cu banii recuperați după ce a dat fanii în judecată » Burleanu a făcut anunțul

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 17:13

Astăzi, la Comitetul Executiv al FRF, s-a decis ca Federația să dea în judecată suporterii care au creat probleme la meciul cu Polonia, 0-3.

Federația va cere daune de 500.000 de euro fanilor care au fost identificați până în acest moment de către forțele de ordine.

Site-ul oficial al FRF a anunțat că banii recuperați în instanță vor fi folosiți pentru dezvoltarea centrelor de copii și juniori.

"Poliția și Parchetul ne-au trimis adrese pentru a ne constitui parte civilă în urma incidentelor de la România- Polonia unde am fost prejudiciați, am primit sancțiuni atât din partea Jandarmeriei, de 43.000 lei, cât și de la FIFA, 98.000 de franci elvețieni.

Pe lângă aceste sancțiuni, există și prejudicii care țin de mutarea meciului la Cluj-Napoca, costuri de relocare, numărul de bilete mai mare pe care l-am fi putut vinde dacă jucam pe Arena Națională.

Și firma de pază va trebui să suporte o parte dintre aceste cheltuieli. Știți bine că am decis ca profitul de la toate partidele României din aceste preliminarii să fie investit în proiecte pentru copii și juniori, votate de fani pe site-ul Federației.

Dorim să recuperăm aceste sume, pentru că anumite gesturi inconștiente ale unor fani au luat practic acest eventual profit dinspre proiectele de dezvoltare și nu e normal", a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Citește și: EXCLUSIV FRF intră în istoria fotbalui! Măsură neașteptată luată de șefii fotbalului: suporterii, dați în judecată

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  31 Martie 2017, 11:53

ASI VOR DA PRIME DE LINISTE SI CONDUITA

ray51
ray51  •  31 Martie 2017, 10:03

Metodele de prevenire ale unor astfel de incidente sunt neadecvate. Bodigarzii, jandarmii stau la distanta de 'galagiosi'. Stau dupa 'gard'. Ei privesc meciul, n-au treaba cu turbulentii. In dispozitiv, privirea trebuie sa-ti fie doar la spectatori, sa surprinzi orice tentativa, orice gest care poate conduce la astfel de manifestari. Nu e greu. E obositor. Asa e. Dar incetul cu incetul mentalul colectiv se poate schimba in bine.

847153178690789
Ticu Troya  •  30 Martie 2017, 19:55

Bravo Burleanu , *** la ,,bagabonti'' . Unii vin la meci numai sa-si bata joc !! Ia sa vad le mai arde !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close