FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECĂRI

Olimpia Satu Mare a mai pierdut doi jucători importanți! Au plecat de la echipă din cauza restanțelor salariale

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 10:50

Olimpia Satu Mare a pierdut, treptat, teren în lupta pentru primele locuri ale clasamentului, deşi pornea bine în acest an la adăpostul succesului de la Braşov,  2-1 cu FC.

Evoluţiile ulterioare modeste, dar şi multitudinea de probleme de tot felul din viaţa clubului au condus, pe rând, la despărţirea de mulţi dintre jucătorii care efectuaseră cantonamentul centralizat din Cipru între care şi Adrian Daminuţă.

Mai nou, alţi doi oameni de bază pe parcursul acestui sezon sunt pe cale să încheie conturile cu sătmărenii. Mihai Onicaş şi portarul Anca Trip ar urma să părăsească vestiarul Olimpiei Satu Mare după ce echipa a ieşit total din lupta pentru primele locuri ale clasamentului.

Cei doi jucători au şi restanţe salariale însemnate, ca şi alţi colegi de echipă, şi nu ar mai accepta tergiversările legate de rezolvarea problemelor de la club.

Accentul va fi pus, de acum încolo, în special, pe o serie de jucători tineri care au fost promovaţi şi vor fi monitorizaţi în privinţa eventualei lor reţineri în lot şi pentru viitoarea stagiune.

Altfel, cu multe probleme financiare în continuare, Olimpia va trebui să îi plătească, în urma unei decizii definitive, 22.000 de lei unui fost jucător al echipei, Rareş Takacs, până la data de 17 mai, în caz contrar amenzile şi, mai apoi, depunctarea, urmând să îşi intre în drepturi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează