INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG a găsit înlocuitor pentru Maxwell » E vorba de un jucător al Barcelonei!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 20:01

Fundașul stânga al echipei FC Barcelona, Jordi Alba, ar putea evolua din vară în Ligue 1, fiind dorit de Unai Emery la PSG.

Alba este văzut de antrenorului parizienilor drept principalul înlocuitor al lui Maxwell, căruia i se termină contractul în vară și nu se știe dacă își va prelungi actuala înțelegere.

Publicația spaniolă Sport, susține că internaționalul spaniol este nemulțumit de situația sa la Barcelona. Din cauza noului sistem 3-4-3, folosit de Luis Enrique, Alba nu mai prinde echipa de start, luând loc de mai multe ori pe bancă.

Pe lângă PSG, fundașul Barcelonei mai este dorit și de Chelsea și Manchester United. Jordi Alba a venit la Barcelona în iulie 2012 de la Valencia pentru 14 milioane de euro. Spaniolul în vârstă de 28 de ani mai are contract cu gruparea catalană până în iulie 2020 și are prevăzută o clauză de reziliere de 150 milioane de euro.
Alba a bifat 53 de selecții la echipa națională a Spaniei, pentru care a debutat 2011, reușind să puncteze de 6 ori.

34 de meciuria disputat Alba în acest sezon pentru FC Barcelona reușind 1 gol și 5 pase de gol. 

10 trofee a câștigat spaniolul în cariera sa: 3 campionate, 2 Cupe ale Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei, 1 UEFA Champions League, 1 Supercupa a Europei și 1 Campionat Mondial al cluburilor

Surse: dailystar.co.ukcaughtoffside.comsport.gentside.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează