FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK

Dan Nistor explică ultima înfrângere suferită de Dinamo cu FCSB: "După cât îi bătuserăm, am intrat cu nasul pe sus" » Eroare de calcul a dinamovistului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 22:50

Dan Nistor a explicat motivele înfrângerii suferite de Dinamo în ultimul meci cu FCSB (1-2), după o serie de 10 partide în care "câinii" nu fuseseră învinși de marea rivală.

Totuși, în declarația sa, Nistor a calculat eronat: mijlocașul lui Dinamo susține că echipa din Ștefan cel Mare a câștigat toate cele 10 meciuri, însă "câinii" nu s-au impus decât în patru dintre ele.

"Probabil, după cele 10 meciuri pe care le-am câștigat împotriva lor, am intrat puțin cu nasul pe sus și am crezut că și al 11-lea meci va fi la fel ca celelalte. Din păcate, am pierdut, dar sper să ne luăm revanșa luni", a spus Nistor la TV Dolce Sport.

Partida dintre FCSB și Dinamo, din play-off-ul Ligii 1, se va disputa luni, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Aprilie 2017, 08:18

Nistore, chestia cu nasul e altfel... Tu nu-ti cunosti lungul nasului, ti-l iei la purtare si scoti prea multe panglici pe el. Sa te vedem pe 1 mai... O sa-ti dam peste nas!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  29 Aprilie 2017, 08:02

ACEST D.NISTOR MAI BINE S-AR UITA IN OGLINDA SI O SA VADA ...O FATA DE ""BIDON TURTIT""!!IAR DESPRE ""VORBE""SARACJL CRED CA NU ARE NICI CELE 4 CLASE PRIMARE!!!!

spinoza
spinoza  •  29 Aprilie 2017, 00:30

De-acu' numarati si voi noua la rand! Te bagi la un pariu Nistret?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează