FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antrenorul dorit de FCSB îi dă răspunsul lui Becali: "Îmi doresc enorm să antrenez această echipă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 21:51

Nicolae Dică e unul dintre antrenorii pe care îi dorește Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, la formația roș-albastră.

Tehnicianul care o pregătește pe SCM Pitești spune că n-a avut nicio discuție cu conducerea stelistă, dar recunoaște că visul său e să antreneze echipa unde a avut cele mai mari performanțe ca jucător.

"Mai vorbesc cu Mihai Stoica, pentru că are experienţă în fotbal şi îi mai cer sfaturi, dar pe această temă nu am vorbit. Nu am avut vreo discuţie cu cineva din conducerea Stelei, iar  Steaua are antrenor. Cred că sunt doar speculaţii în acest moment.

E o onoare că se spune despre mine că pot ajunge la Steaua. Îmi doresc enorm să antrenez această echipă. Cred că va veni la un moment dat şansa asta. Mi se va ivi şansa asta să antrenez ca principal această echipă. Îmi doresc acest lucru, e un target pe care mi l-am propus şi sper să-l îndeplinesc. Dar cu mine nu s-a vorbit, poate s-a vorbit cu altcineva", a spus Dică la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
valentinn10
valentinn10  •  30 Aprilie 2017, 10:13
Postat de Ale Bo pe 30 Aprilie 2017, 00:52

FCSB...chiar nu vede nimeni cat de penibila e aceasta titulatura? Derby FCSB - Dinamo. Pe bune!??

STEAUA E NUMAI UNA , STEAUA CAMPIOANA ,FURTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27 , restul e vrajeala , resturi menajerepentru caini si alte ,, pasari"

titiduru22
titiduru22  •  30 Aprilie 2017, 03:31

Cel mai bun , nu-l rata Gigica !!!

para.para
para.para  •  30 Aprilie 2017, 01:02

Dar asta are patalamaua de antrenor sau e "antrenor" precum Radoi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează