INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERNAȚIONAL

VIDEO Zi neagră pentru stranieri » Nicio victorie pentru cei patru români care au jucat azi la echipele de club

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 18:35

Florin Andone, Alin Toșca, Adrian Stoian și Alexandru Chipciu sunt stranierii care au evoluat astăzi pentru echipele de club în campionat, însă niciunul dintre ei nu a bifat vreun succes.

VIDEO Osasuna - Deportivo la Coruna 2-2
Au marcat: Mondragon '4, Juanfran '78 (autogol)/Guilherme '18, '70

Florin Andone a fost integralist pentru Deportivo la Coruna, dar nu a reușit să-și ajute echipa să depășească emoțiile luptei la retrogradare.

Deportivo a înregistrat doar un egal pe terenul ultimei clasate, după ce a condus cu scorul de 2-1. Juanfran a înscris în proprie poartă, cu 12 minute înainte de final.

Deportivo este pe locul 16, cu 32 de puncte, dar poate coborî o poziție dacă Leganes se impune în duelul cu Eibar.

VIDEO Betis - Alaves 1-4
Au marcat: Pardo '12/Krsticici '48, Sobrino '54, Santos '58, Katai '90+4

Alin Toșca a fost integralist la Betis, însă echipa sa a pierdut categoric meciul cu Alaves, după ce a condus cu scorul de 1-0.

Pardo a deschis scorul în minutul 12, iar Betis a intrat în avantaj la cabine. Dar Alaves a înscris de 3 ori în mai puțin de un sfert de oră de la reluare, iar Katai a stabilit scorul final cu golul marcat în al patrulea minut de prelungire.

Betis este pe locul 15, cu 37 de puncte, la 5 în fața lui Deportivo la Coruna.

VIDEO Crotone - AC Milan 1-1
Au marcat: Trotta '8/Paletta '50

Adrian Stoian a început pe banca de rezerve partida cu AC Milan, în care Crotone a deschis rapid scorul prin Trotta, în minutul 8. După pauză, Paletta a egalat pentru milanezi.

Mijlocașul român a intrat pe teren în minutul 54, în locul lui Nalini, dar nu a influențat rezultatul final.

Crotone este pe primul loc retrogradabil din Serie A, la patru puncte de Empoli, cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Gent - Anderlecht 0-0

Alexandru Chipciu a fost integralist la Anderlecht în meciul jucat pe terenul lui Gent, încheiat la egalitate, scor 0-0. Nicolae Stanciu a fost din nou doar rezervă și mijlocașul român nu are adunate în play-off decât 91 de minute, fiind folosit doar în două dintre cele șase meciuri jucate până acum.

Partida cu Gent a fost al doilea meci consecutiv fără succes pentru Anderlecht în play-off, însă formația celor doi români rămâne lider în Belgia, cu 5 puncte avans față de ocupanta locului secund.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează