INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO+FOTO Tottenham, victorie în derby-ul cu Arsenal » Trupa lui Pochettino a ajuns la 9 victorii consecutive în Premier League

Foto: Reuters +19   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 20:32

Tottenham a învins cu 2-0 Arsenal în derby-ul nordului Londrei și a ajuns la 9 victorii consecutive în Premier League. Spurs este la patru puncte în spatele liderului Chelsea, cu trei etape înainte de final.

După o primă parte echilibrată, încheiată la egalitate, scor 0-0, Tottenham a avut nevoie de mai puțin de 5 minute în partea a doua pentru a decide soarta meciului.

În minutul 55, Dele Alli a profitat de o minge respinsă greșit de apărarea "tunarilor" și a marcat cu un șut din interiorul careului.

Cei de la Spurs și-au majorat avantajul trei minute mai târziu, din penalty, după un fault comis de Gabriel asupra lui Harry Kane. Același Harry Kane a executat lovitura de la 11 metri și a stabilit scorul final.

Arsenal are de recuperat 6 puncte pentru a se califica în Liga Campionilor de pe locul 4, ocupat în prezent de Manchester City.

au stricat "sărbătoarea" lui arsenal

Tottenham și Arsenal împart una dintre cele mai aprige rivalități din Premier League, iar fanii "tunarilor" erau cunoscuți pentru obiceiul de a sărbători ziua în care Arsenal își asigura matematic un loc deasupra lui Spurs în clasament - "St. Totteringham's Day".

Anul acesta, pentru prima oară din 1995, Tottenham este sigură că va termina sezonul în fața marii rivale, de care o despart în acest moment 17 puncte.

VIDEO Tottenham - Arsenal 2-0
Au marcat: Dele Alli '55, Harry Kane '58

Echipele de start:

Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Wayama - Eriksen, Alli, Son - Kane
Rezerve: Vorm - M.Dembele, Janssen, N'Koudou, Sissoko, Walker, Wimmer
Antrenor: Mauricio Pochettino

Arsenal: Cech - Gabriel, Koscielny, Monreal - Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Xhaka, Gibbs - Ozil, Sanchez - Giroud
Rezerve: Ospina - Bellerin, Coquelin, Holding, Iwobi, Walcott, Welbeck
Antrenor: Arsene Wenger

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează