SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep, extrem de mulțumită după turneul de la Stuttgart: "Cea mai bună săptămână din acest an" » Care e următoarea competiție la care va participa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 22:30

Simona Halep, care începând de luni va reveni pe poziția a patra în clasamentul WTA, s-a declarat mulțumită de jocul prestat de ea în timpul turneului de la Stuttgart, acolo unde s-a oprit în penultimul act.

"A fost cea mai bună săptămână a mea din acest an, una în care m-am simțit cel mai bine. 

Simt un progres destul de mare, m-au ajutat și meciurile de Fed Cup să-mi revin, dar și meciurile de aici. Merg înainte și sper să fie bine.

Am încredere în mine pentru turneul de la Madrid, sunt OK, sunt sănătoasă, trebuie doar să merg să joc meciurile și să văd ce va fi", a declarat Simona Halep, conform TV Digi Sport.

Următorul turneu la care Simona Halep va participa va fi turneul de la Madrid, pe care l-a câștigat în urmă cu un an, după ce a învins-o în finală pe Dominika Cibulkova.

Competiția din capitala Spaniei se va desfășura în perioada 5-14 mai. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Mai 2017, 11:19

Cu riscul de a fi numit "hater"....,si eu fac parte dintre cei care spun ca Halep nu are motive solide de bucurie, dupa Stuttgart. A avut un culuoar simplu,facil, iar cind a dat de o nmtoaica, cit de cit hotarata, far a fi teribila, a capotat. Ba chiar, pe alocuri mi-a lasat o impresie neplacuta ca, fie nu mai poate, fie era planificata evolutia asta.Jocul ei este sub valoarea de Top 10, dupa Madrid,unde a fost castigatoare, va pierde multe puncte. Evolutia ei incearca un joc de regularitate , pasiv, cu rare winners-uri, cu mingi liftate, si , mai nou, Siegemund a umilit-o cu scurte, demontand mitul ca Halep are o buna mobilitate. Prevad si o despartire de Cahill, care si-a dat seama ca mai mult nu poate, dar,...omul are un contract. Desigur Halep nu are de dat seama nimanui, joaca pentru ea, cum poate si ce poate, doar ca eu credeam ca ar putea mai mult. Noi, amarastenii, care asteptam meciul ei , si cei merg in tribuna, la meciurile ei, cu sperante, nu conteaza ca ne enervam , de ne stricam ziua, nu avem,desigur, dreptul de a-i cere nimic...nu-i asa ? Totusi la simpatia si talentul care o inconjoara ar trebui sa incerce sa ofere mai mult,...daca poate !

tihi
tihi  •  01 Mai 2017, 17:10

Cum poti sa fi multumita,cand te-a umilit Laura Siegemund de pe locul 49 WTA cu un joc de scoala ?? Poate la castig esti multumita,dar jocul a fost mult sub mediocru,ca de altfel tot anul !!

351637731693372
Horia Calinescu  •  01 Mai 2017, 08:33

mediocritate !!??...cum pot scrie unii așa ?...este locul 4 in lume...ați văzut cum joacă și cele pănă la locul 100...și Plișkova și Kerber și Muguruza au măncat bătaie și vor mai mănca ,la fel ca Simona...MULTĂ BAFTĂ |SIMONA!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează