FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 0-3

Vasile Miriuță a comentat prestațiile slabe ale jucătorilor săi: "E greu să-i motivezi în condițiile astea"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 22:57

Vasile Miriuță a afirmat la finalul meciului pierdut cu CS U Craiova (0-3) că este greu să-și motiveze jucătorii în condițiile în care CFR nu a ieșit din insolvență și nu va putea evolua în cupele europene.

"Trebuie sa recunoaștem că am făcut un meci slab, Craiova merita să câștige. Nu e ușor, e final de sezon, poate i-a apăsat și că n-am ieșit din inslovență, că nu vom putea juca în cupele europene. E greu să-i motivezi", a spus Miriuță la TV Digi Sport.

Clujenii au intrat în insolvență în 2015 și, cel mai probabil, vor evolua din nou în cupele europene începând cu sezonul 2018-2019.

CFR este pe locul 4 în play-off, cu 33 de puncte, la egalitate cu Dinamo și la cinci puncte în spatele Viitorului și celor de la FCSB, cu două runde înainte de final.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andrei.f
andrei.f  •  01 Mai 2017, 09:41

Vioi şi optimist la titlu, înaintea partidei,Miriuţă s-a dezumflat complet după meci. Oltenii iau scos fotbalul din cap !

corectu
corectu  •  01 Mai 2017, 08:05

Parca erai mai optimist.Nu uita ca ai o datorie fata de Dinamo.O platesti etapa urmatoare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează