INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Performanță uriașă pentru un antrenor român » A câștigat pentru a doua oară titlul de campion!

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 23:44

Ciprian Panait, antrenor al echipei olimpice U21 de la Al Hilal, a devenit în această seară, pentru a doua oară, campion în Arabia Saudită! 

Panait a lucrat la mai multe echipe din România, printre care Rapid și FC Vaslui.

Echipa pe care o antrenează a câștigat în ultima etapă cu 3-0 în fața celor de la Al Shabab și si-a adjudecat oficial titlul de campioană la U21. Este pentru al doilea an consecutiv când Panait reușește această performanță și le "fură" din nou titlul celor de la Al Shabab.

"Este o seară magică pentru mine, sunt atât de fericit. A fost un an greu, am muncit mult alături de cei din echipă și până la urmă am reușit o performanță incredibilă!

Am scris istorie la Al Hilal, sunt fericit că am decis să rămân aici acum câteva luni, atunci când am avut mai multe oferte! Al Hilal e familia mea, e clubul pe care-l iubesc și pentru care voi lupta și voi încerca să facem performanță la ce mai înalt nivel!

Mă simt foarte bine aici și vreau să le mulțumesc Înălțimii Sale Regale, Prințul Nawaf bin Saad, dar și managerului echipei, Fahad Mfarage, pentru că mi-au dat încredere! E o seară minunată pe care o dedic tuturor fanilor acestei echipe minunate", a declarat Panait în exclusivitate pentru GSP.RO.

În urmă cu doar două luni, Panait a avut mai multe oferte tentante, dar de fiecare dată a refuzat.

Panait a avut şansa să stea şi pe banca primei echipe, ca interimar în actualul sezon, iar în cele 7 etape în care a condus echipa, nu a pierdut niciun meci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează