INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CLAUZE

Noroc pentru steliști! Au încasat un milion de euro grație corectitudinii celor de la Anderlecht » Becali a procedat exact invers

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 10:54

Nicolae Stanciu a fost vândut de FCSB la Anderlecht în vara trecută pentru 7,8 milioane de euro, sumă la care se mai adăugau alte clauze în cazul în care echipa se califica în preliminariile Champions League. 

Echipa lui Gigi Becali s-a mai ales cu un milion de euro grație titulului câștigat de Anderlecht, dar și datorită corectitudinii belgienilor. 

Acest milion de euro ar fi ajuns în conturile steliștilor doar dacă Stanciu ar fi început ca titular cel puțin jumătate dintre meciurile din campionat. 

Până ieri, Stanciu avea 19 și mai avea nevoie de unul singur. S-a întâmplat la partida cu Oostende, câștigată de gazde în ultima etapă, cu 3-2. Nicolae a ajuns la 20 de partide ca titular, iar FCSB a mai luat un milion. 

Astfel, suma de transfer a ajuns la 8,8 milioane de euro și se mai poate adăuga un milion dacă Anderlecht va mai merge în preliminariile Ligii în unul dintre următoarele 4 sezoane, iar în acel an Stanciu prinde din nou cel puțin 50% din meciurile din campionat. 

MAN NU A AVUT NOROCUL ĂSTA

Patronul Stelei, Gigi Becali, a plătit 300.000 de euro pentru transferul lui Dennis Man și se angajase că mai dă alte 200.000 de euro bonusuri de performanţă.

UTA ar urma să mai încaseze 200.000 de euro astfel: 100.000 dacă Man joacă 10 meciuri la Steaua şi încă 100.000 dacă atacantul ajunge la echipa naţională.

Dennis a prins însă doar 9 meciuri la prima echipă a Stelei, pentru care a marcat un gol. A adunat însă 13 partide și 6 goluri la Steaua II, însă acele partide nu contează pentru achitarea celor 100.000 de euro. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
orlick
orlick  •  22 Mai 2017, 17:50
Postat de ropo pe 22 Mai 2017, 12:49

Pai pastorul infractor nici acum nu a achitat banii ce se cuvin brasovului pentru chirpiciu,au cistigat aia toate comisiile dar bani ioc. Asta e puscariasul becali si al sau aprozar din mogosoaia

Mai documenteaza-te. Doar o parte din bani nu s-a achitat, pentru ca exista un litigiu intre brasoveni si echipa de la care au luat ei jucătorul.

orlick
orlick  •  22 Mai 2017, 17:47

Hagi a luat o groaza de juniori gratis, dupa ce i-a remarcat la Cupa Hagi. Dinamo, la fel, se lauda ca nu cheltuie pe transferuri si are rezultate. Steaua e singura echipa de la noi care plateste bani buni echipelor din Romania pentru transferuri.

orlick
orlick  •  22 Mai 2017, 17:38

Steaua a plătit in total 320.000 de euro pentru jucător. Băiatul nu a jucat mai mult, pentru ca in echipa erau jucători cu experienta mai mare si ciobanul nu a vrut sa riste. La Stanciu e alta treaba: pe lângă faptul ca are experienta (e jucător de nationala) si valoare (a marcat câteva goluri decisive pentru belgieni), a costat si foarte multi bani, si oamenii au vrut sa arate ca a fost o investitie buna.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează