SPORTURI  »  AUTO  »  DECES

Veste tragică în motociclism: Nicky Hayden a murit astăzi

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 18:50

Americanul Nicky Hayden, fost campion mondial în Moto GP, a murit astăzi, la vârsta de 35 de ani, după accidentul cumplit în care a fost implicat în urmă cu o săptămână. 

Pe 17 mai, în timp ce se plimba cu bicicleta alături de mai mulți prieteni, Hayden a fost lovit frontal de un Peugeot, fiind proiectat violent în parbrizul automobilului.

Medicii au intervenit imediat, transportându-l la spitalul din Rimini, pentru ca mai apoi să fie mutat la unitatea spitalicească "Maurizio Bufalini" din Cesena, unde a intrat în moarte cerebrală.

În ultimele zile, fratele său, Tommy, și mama sa, Rose, au stat permanent la spitalul din Cesena, sperând la o minune care să-i salveze viața lui Nicky. 

Decesul acestuia a fost confirmat astăzi, de un comunicat oficial al medicilor spitalului. 

Hayden a concurat în Moto GP între 2003 și 2016, câștigând titlul mondial în 2006.

Începând cu 2017, acesta concura în Campionatul Mondial de Superbike

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
taunul.
taunul.  •  23 Mai 2017, 10:25

Dumnezeu sa-l odihneasca !

mihrp
mihrp  •  22 Mai 2017, 23:54

sa-i fie tarana usoara _________________ Imi aduc aminte de campionatul GP din 2006, Ce tare a fost, suspans pana in ultima etapa. In penultima, Hyden a iesit din cursa si, daca ar fi castigat Rossi,, acesta se distanta in clasamentul general.. Insa coechipierul lui Hydern de la Honda, Elaro parca, a reusit incredibil sa-l invinga pe italian la o lungime de o roata de motocicleta !!!! Cele 5 pct pierdute atunci de Rossi (20 cat ia locul doi, fata de 25) au fost decisive, Hyden castigand campionatul cu exact 5 pct in fata (la egalitate, castiga Rossi pt ca avea mai multe victorii) ___________________ Mare, mare PACAT de Hyden.

spinoza
spinoza  •  22 Mai 2017, 23:01

Pacat! Mare pacat. RIP.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează