FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Surpriză de proporţii! Pe ce stadion ar urma să joace Dinamo din sezonul viitor

FOTO: GAZETA SPORTURILOR +3   FOTO
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 21:36

După ce au amenințat azi că părăsesc "Groapa" din cauza scandalului cu stadionul, "câinii" s-ar fi orientat în vederea sezonului viitor către arena "Anghel Iordănescu" din Voluntari, informează Dolce Sport.

Acolo ar urma să joace majoritatea meciurilor de acasă din următorul campionat, excepție urmând să facă derby-urile şi partidele din preliminariile Europa League, care ar urma să se dispute pe Arena Naţională. 

"Căutăm soluţii, nu se ştie încă unde vom juca", au reacționat oficialii dinamovişti pentru GSP.ro, rugați să comenteze informația.

Stadionul "Anghel Iordănescu" a fost renovat în urmă cu un şi are o capacitate de numai 4.600 de locuri. Momentan, arena nu beneficiază de instalaţie de nocturnă.

Prin vocea directorului sportiv Ionel Dănciulescu, dinamoviştii au anunţat astăzi că, începând cu sezonul viitor, nu vor să mai dispute meciurile de pe teren propriu pe arena din "Ştefan cel Mare".

"Având în vedere situația existentă și posibilitatea refacerii stadionului Dinamo, suntem ferm hotărâți ca, în condițiile date, să nu mai jucăm fotbal pe această ruină", a declarat Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Între timp, scandalul stadionului Dinamo atinge noi dimensiuni:  Dănciulescu, făcut praf: "Când vorbeşte, face entorsă" + Mutu iese și el la atac: "Vorbește un arendaș"

Citeşte şi: EXCLUSIV Dinamo trece la amenințări! Decizie-șoc luată azi: "Ne căutăm stadion! Nu mai cotizăm. Arena e o ruină"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
robert1205
robert1205  •  24 Mai 2017, 14:18

Stadionul COTROCENI este cea mai buna solutie 15.500 locuri sau Sportul Studentesc 10.000 locuri.

liviuemil
liviuemil  •  24 Mai 2017, 13:22
Postat de dinamo_fan pe 24 Mai 2017, 11:29

sunt curios, de ce spui ca nu trebuie omologat ?

Unul dintre criterii este nr de locuri pe scauane: minim 7,000 ! Nici Viitorul nu trebuia omologat!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Mai 2017, 11:29
Postat de Misu Mihai pe 24 Mai 2017, 08:07

Stadionul din Voluntari nu ar trebui omologat niciodata pentru Liga I ! Suntem de rasul curcilor, mai rau ca somalezii !

sunt curios, de ce spui ca nu trebuie omologat ?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează