GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  GEST CARITABIL

Yaya Toure donează bani pentru ajutorarea victimelor atentatului de la Manchester Arena

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 23:09

Mijlocașul ivorian Yaya Toure și agentul său, Dimitri Seluk, au anunțat că vor dona 100.000 de lire pentru a ajuta victimele atentatului terorist de noaptea trecută, de la Manchester Arena. Informația îi aparține reporterului Sky Sports, Kaveh Solhekol.

Autoritățile din Marea Britanie au stabilit că 22 de oameni au murit și alți 59 au fost răniți într-un atac suicidal cu bombă, la concertul Arianei Grande.

Atentatul a fost revendicat de gruparea teroristă ISIS.

Yaya Toure este foarte atașat de orașul Manchester. Mijlocașul evoluează din 2010 la City, unde a strâns 298 de partide și a reușit să înscrie de 82 de ori.

Citește și: UPDATE VIDEO + FOTO Explozii la Manchester Arena: 22 persoane decedate și 59 rănite! + Alt incident la un mall

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează