INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

George Pușcaș, unul dintre cei mai în formă români din Italia, explică secretul revenirii sale

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 21:05

După o perioadă în care nu s-a mai auzit nimic despre el, George Pușcaș a revenit într-o formă foarte bună, iar reușitele sale din ultima perioadă au propulsat-o pe Benevento până în semifinalele play-off-ului pentru promovarea în Serie A.

Atacantul în vârstă de 21 de ani împrumutat de la Inter a marcat trei goluri în ultimele tot atâtea partide și a vorbit despre secretele succesului său la formația din sudul Italiei.

"Sunt fericit că am ajuns la cea mai bună formă după mult timp petrecut în afara gazonului. Am muncit din greu şi datorită încrederii antrenorului am reuşit să-mi regăsesc ritmul.

De asemenea, am fost ajutat de întregul grup. Am descoperit prieteni pe teren şi în afara lui. În plus, victoriile aduc victorii, iar cu această echipă putem atinge obiective importante", a declarat Puşcaş, citat de fcinternews.it.

Benevento va juca prima manșă a semifinalelor play-off-ului de promovare sâmbătă cu Perugia, acasă, iar returul va fi marți.

5 goluri a marcat vârful împrumutat de la Inter Milano în acest sezon de Serie B pentru Benevento

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează