SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Impresii bune și speranțe pentru viitor » Marius Copil, înfrângere în patru seturi în primul tur de la Roland Garros

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 10:31

Marius Copil a părăsit turneul de Mare Șlem de la Roland Garros în runda inaugurală, fiind învins în patru seturi de spaniolul Albert Ramos-Vinolas.

Românul a fost învins în patru seturi, la capătul unei partide care a durat trei ore și nouă minute. 

FINAL » Marius Copil - Albert Ramos-Vinolas 7-6, 1-6, 4-6, 2-6
*Copil a câștigat tie-break-ul primului set, (9-7) după ce a salvat trei mingi de set ale spaniolului
** Ramos-Vinolas a egalat situația la seturi, după ce și-a ridicat considerabil nivelul jocului
***Spaniolul a trecut în avantaj: a câștigat cea de-a treia manșă cu 6-4. Copil a început slab setul trei, fiind condus cu 1-5. A câștigat trei game-uri la rând, dar nu l-a putut opri pe Ramos-Vinolas să închidă setul la patru
****Copil a pierdut și cel de-al patrulea set, scor 2-6, fiind copleșit de ritmul intens dictat de spaniol

A fost prima participare a lui Copil pe tabloul principal de la Roland Garros, care a trebuit să treacă de trei runde de calificări pentru a pătrunde în premieră pe tabloul de simplu de la openul parizian. 

Marius Copil traversează un moment bun al carierei. La 26 de ani, românul a pătruns pentru prima oară în prima sută mondială și are perspective bune pentru restul sezonului. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
americanu197
americanu197  •  28 Mai 2017, 14:04

Copil a facut tur 2 la Australian Open 2015... nu e chiar o surpriza ca intra pe tablou... oricum e la alt nivel anul asta... se vede

brandremist
brandremist  •  28 Mai 2017, 13:09

Marius Copil și-a depășit condiția când a a ajuns în top 100 și pe tabloul principal de la RG în premieră. E o performanță mare pt el. În rest...succes!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  28 Mai 2017, 12:03

E a doua oara cand scrieti ca Ramos Vinolas a jucat finala turneului "Masters" de la Barcelona. Ati facut-o si ieri. Turneul de la Barcelona nu e Masters, asta in primul rand, apoi spaniolul n-a jucat finala acelui turneu. Ci a turneului Masters de la Monte Carlo. Unde a pierdut clar la Nadal, cum ziceti, dar pe parcurs l-a batut pe Murray. Sansele lui Marius sunt infime in aceste conditii dar macar nu are nimic de pierdut.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează