SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Antrenorul Serenei Williams, înainte de startul Roland Garros: "Sper că Simona Halep va reuși asta în curând, are potențial"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 11:29

Patrick Mouratoglu, unul dintre cei mai reprezentativi colaboratori ai Serenei Williams și o voce respectată în tenisul profesionist, a analizat șansele Simonei Halep la ediția din acest an de la Roland Garros.

"Simona are un antrenor foarte bun în persoana lui Darren Cahill, și sunt sigur că ei doi știu ce au de făcut mai bine decât oricine altcineva.

La ora asta, joacă foarte bine și în mod categoric are potențial pentru a câștiga un Grand Slam. Să sperăm că se va întâmpla în curând. Mai ales în această perioadă, când Serena lipsește, dacă va câștiga un Slam mă voi bucura pentru ea, pentru că apoi, când Serena va reveni, nu voi mai fi așa de bucuros dacă Simona va câștiga.

Cred că mai ales pentru Simona va fi dificil. Este dificil pentru toată lumea, bineînțeles.

Dar pentru ea mai cu seamă, pentru că se gândește: «Pot să câștig primul meu Slam, am șanse mari, toată lumea tenisului se așteaptă ca eu să câștig pentru că sunt bună pe zgură, joc bine acum, am mai făcut finală aici etc», și din acest motiv simte multă presiune, care este dificil de gestionat.

Felul cum va face față va avea un impact decisiv asupra rezultatului final", a declarat antrenorul francez, într-un interviu acordat site-ului treizecizero.ro 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gizeh
gizeh  •  28 Mai 2017, 13:22

... scrieți dracu' un articol că a început RG!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează