FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB și CFR se luptă pentru unul dintre cei mai buni tineri din Liga 1! Patronul e gata să-l vândă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 14:30

FCSB se interesează de serviciile lui Olimpiu Moruțan, fotbalist care evoluează la FC Botoșani și este văzut drept unul dintre cei mai buni mijlocași de viitor din Liga 1. 

 Născut în Cluj, mijlocașul de 17 ani a evoluat până în vara trecută la Universitatea Cluj. A fost adus de FC Botoșani, care l-a folosit însă mai mult la echipa de juniori A. Iftime a confirmat că FCSB se luptă cu CFR pentru semnătura lui Moruțan. 

"Este adevărat şi CFR Cluj îl doreşte pe Moruțan, pe lângă Steaua. Dar el nu pleacă în vara decât dacă oferta va satisface pretenţiile noastre.

El mai are de demonstrat că merită joace la Botoşani! Dacă el nu se impune aici, cum ar putea s-o facă în altă parte, la echipe mult mai mari?”, a zis Valeriu Iftime la Sport Total FM. 

200.000 €este cota lui Moruțan pe transfermarkt

GRANZII LIGII 1 L-AU VRUT

Înainte de a fi luat de la U Cluj de FC Botoșani, Olimpiu Moruțan a fost în atenția câtorva cluburi importante din România. 

Cornel Șfaițer a dezvăluit pentru GSP.RO că pe urmele sale erau deja Steaua, Viitorul și Dinamo: "Mă bucur că a ales să vină la noi. L-au vrut echipe importante din România. 

Steaua, Viitorul și Dinamo sunt doar câteva dintre ele. Sunt mai multe. O să vedeți că va fi un jucător foarte bun". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  29 Mai 2017, 19:15

Cum ajunge la STEAUA nu mai stie cu cotofana s- a pierdut , se-ncalta invers...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2017, 19:11

ifrim este blat cu muresan! astia vor imparti euroii lu' becali...

364058783974964
Eyrius Eyris  •  29 Mai 2017, 18:33

Un jucator promitator.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează