FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, fascinat de un jucător: "Mi-a zis că e senzaţie" » Cine va fi numărul 1 la FCSB în sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 10:53

Constantin Budescu, venit în această vară la FCSB, impresionează în Slovacia, sub comanda lui Nicolae Dică.

Gigi Becali, cel care a insistat pentru transferul mijlocaşului de 28 de ani, a dezvăluit cu Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, este fascinat de cum se prezintă Budescu la antrenamente.

"Mi-a zis MM că Budescu e senzaţie. A zis că nu credea că e aşa bun. Şi ca om e o blândeţe. Se antrenează extraordinar.

A zis Mihai Stoica că acum a înţeles de ce am insistat pentru el. Mie mi-a placut acum un an când a fost pe aeroport şi mi-a zis că nu poate să vină atunci la Steaua pentru că nu făcea faţă", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citeşte şi: Corespondență din Slovacia » Budescu, de nerecunoscut în cantonament! Cum s-a schimbat vedeta stelistă și cum îl imită pe Ibrahimovici

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  20 Iunie 2017, 11:56

MM si BECALI, SUNT PROFESIONISTI de maidan, ABIA ACUM SI-AU DAT SEAMA ca Budescu e ok. ... BUDESCU SI ALIBEC TREBUIAU SA nu lipseasca DIN NAŢIONALĂ.... Dar las' c-a fost bun motanu' care aleargă ca o muscă fără cap. Cine a fost impresarul lui Bogdan Stancu? Ioan Becali. ... Samsarul actual al lui Stancu are SIGUR conexiuni in stafful naţionalei (de fapt, in mod SIGUR, tot Giovanni e impresar, dar din umbră).... CHIAR dacă FEDERATIA AR FI FALIMENTAT dupa procesul cu Mititelu - si implicit - s-ar fi reinfiinţat la "vremuri noi", tot cu "noi", adică cu escrocii din dosarul transferurilor - lot care ar fi trebuit să fie mult mai extins şi cărora ar fi trebuit să li se dea pedepse CUMULATE, şi nu "din trei cea mai lungă". ... Dilema actuală e că inclusiv Burleanu e suspect că face jocurile clicii de samsari si, foarte suspecţi sunt şi acoliţii becalioţi care pândesc la anul şefia FRF, indiferent de nume sau realizări.

babahuda
babahuda  •  20 Iunie 2017, 11:43

a inceput perierea ce aduce sefu ,ce rh@t aduce e bun de mancat de toti ,presa,mimi..acum incepe sa=l vopseasca pe budescu poate il marita ..acum se lucreaza la zestre ..echipa penala ,condusa de penali ,declaratii de tip..asteptam sa vedem cand mm isi va lua limba in gura cu budesu ,acum ca reghe este plecat departe ..

iosif_vs
iosif_vs  •  20 Iunie 2017, 11:35

"Postat de iosif_vs pe 14 Mai 2017, 16:45 Rinamovistii sunt atat de saraci si de neputinciosi ca nici de pamant de flori nu i-ar lua nimeni" Buhahahahahahaahahaaaaaa :)))))))))))))))) Multumesc gsp & craitoiu ca imi transforma comentariile in titluri de prima pagina. Facem echipa buna :)) JOS RINAMO! NEGOITA LA PUSCARIE!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează