INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Încă un român în prima ligă din Belgia » Povestea spectaculoasă a fotbalistului care a fost refuzat în Liga 1: "Am lucrat cu tata pe șantier"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iunie 2017 21:32

Numărul românilor care evoluează în prima ligă din Belgia crește. După Stanciu, Chipciu, Rotariu și Răzvan Marin, acum a venit rândul portarului Adelin Iliescu să semneze un contract cu KV Mechelen. 

Goalkeeperul de 18 ani, care înainte a jucat pentru Drobeta Turnu-Severin, a susținut probe de joc timp de mai multe zile la formația din Belgia și acum a semnat cu Mechelen, formație la care a evoluat în trecut și Alibec, anunță ziaruldesport.ro.

"La KV Mechelen am ajuns datorită tatălui meu, care lucrează aici în construcţii şi care mi-a propus să vin şi să îmi încerc şansa. La început totul nu a fost cum mi-am dorit eu, a fost o perioadă fără antrenamente. Am mers şi la muncă pentru a-mi câştiga existenţa să zic aşa. Dar nu mi-e ruşine să zic că am lucrat într-un depozit, aranjând gresie şi faianţă şi că am fost pe şantier alături de tatăl meu.

Pentru că într-un final eforturile mi-au fost răspătite. Am luat contact cu fotbalul din Belgia la o echipă de amatori, unde unul dintre colegii tatălui meu juca. Aici am avut şi un dram de noroc, pentru că acesta din urmă cunoştea un om care lucrează pentru FSB Limited, o firmă de impresariat din Manchester.

A venit impresarul respectiv la un antrenament, m-a văzut şi apoi mi-a propus un contract cu ei şi am acceptat, având în vedere că pe lista lor se află şi numele Marouane Fellaini. El m-a propus celor de la KV Mechelen, la care am mers trei zile în probe, şi apoi aceştia mi-au oferit contractul pentru a deveni jucătorul lor", a declarat Adelin Iliescu, într-un interviu acordat sursei citate. 

Tânărul fotbalist spune că a avut o ofertă și din Liga 1: "Înainte sa plec, domnul profesor Marian Brihac, care este director și antrenor la CSS Drobeta, a discutat cu cei de la FC Botoșani, însă nu s-a concretizat nimic. Dar tot răul spre bine, nu?".

3 selecții
are Adelin Iliescu în naționala sub 16 ani a României și alte două selecții în cea sub 15 ani

"Am o echipă de suflet la care mi-aș fi dorit să joc. Este vorba de Rapid București. Fanii de acolo au fost extraordinari, tot ce a însemnat Rapid a fost o iubire adevarată, din păcate nu știu dacă pe viitor voi avea șansa să joc pentru acest club minunat. Poate, totuși, cineva va lua atitudine și acest minunat fenomen va renaște!" Adelin Iliescu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
1542676972441008
Adelinu Best  •  26 Iunie 2017, 14:49

Si a treia optiune este mai buna decat nici una la severin eu ma bucur pt el am avut incredere tot timpul ca o sa reusească este un inceput in toate bv adelin implinesteti visul

gazistu
gazistu  •  26 Iunie 2017, 11:40

bun

gabiprossi
gabiprossi  •  26 Iunie 2017, 11:30

Salut! Poate fi si a opta optiune, dar este FOTBALIST cu drepturi depline, nu caraus sau sclav intr-o echipa de ratati!?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează