FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo îi cer lui Negoiță să bage mâna în buzunar pentru transferuri: "Sunt echipe care s-au întărit serios"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iunie 2017 22:10

Jaime Penedo, portarul lui Dinamo, se teme de campania de transferuri făcută de FCSB și CFR Cluj și cere oficialilor din Ștefan cel Mare să aducă jucători.

"Eu şi echipa mea, Dinamo, vom lupta la titlu. Așa sunt eu construit și așa e construit și acest grup. Acest grup a arătat că, în ciuda a orice, va lupta.

Acum, nu putem să nu observăm cu sunt echipe care s-au întărit serios, care au făcut transfruri foarte bune.

Sunt echipe care anul trecut nu erau în luptă și poate că vor fi anul acesta. Sperăm ca din acest punct de vedere să se întâmple și la noi la ceva bun. Sper şi cred în grupul pe care îl formăm, iar timpul va demonstra la ce nivel suntem", a declarat Jaime Penedo la TV Dolce Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  26 Iunie 2017, 14:08

Ba, de ce n-ai curaj sa te semnezi !?iTI SPUN EU:ESTI FRICOS SI INCULT

corsair83
corsair83  •  26 Iunie 2017, 12:15
Postat de demolarii pe 26 Iunie 2017, 07:22

Penedo nu cere colegi noi. Cine citeste interviul, va observa ca Penedo se refera la transferuri doar ca motiv pentru care echipele care le-au efectuat au asteptari la titlu, asteptari care in sezonul trecut nu existau- ex. CFR. Cand se refera la " sa se intample si la noi ceva bun" discutia are ca subiect performanta sportiva. Cu alte cuvinte castigarea campionatului, a cupei sau o participare frumoasa in cupele europene.......Nicaieri nu apare ca e nemultumit de valoarea lotului....dovada fiind ca a acceptat sa continuie un an. Cat priveste importanta transferarii unor jucatori vs promovarii unor tineri, subiectul e foarte amplu. Eu personal as prefera sa vad nationala de tineret calificata la turnee finale . Dar se pare ca selectioneri nu pot apela la traditionalele solutii : Cernat, Sanmartean sau Texeira. Ca tineri nu aduc bani, decat daca mai INVESTESTI in ei, si nu doar financiar, ci si educatie. Iar cei care nu o au.......

E bun si ce zici..dar gata ajunge la Dinamo cu asta. Pai se fac 10 ani de cand e haos la club si tot o dam cu reconstructie an de an...si vinde mamelucu tot ce prinde la prima oferta. Asta nu e reconstructie, se face totul la nimereala cu resurse extrem de putine nimic calculat din timp..cred ca mai degraba asteapta oferte pentru putinii jucatori buni ramasi in lot decat sa aduca si el macar 2 jucatori. Iti convine ca fan dinamovist sa-ti vezi echipa in cupe odata la 10 ani si atunci jucand doar un tur?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  26 Iunie 2017, 11:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează