FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu a confirmat negocierile cu Margiotta și a anunțat alte 4 transferuri!

Margiotta la Lausanne. foto: lausanne-sport.ch
Margiotta la Lausanne. foto: lausanne-sport.ch

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 11:23

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a dat ultimele detalii legate de transferurile pregătite de echipa alb-roșie.

"Salomao face acum vizita medicală. Dacă totul este în regulă, va semna în jumătate de oră", a anunțat oficialul dinamovist la TV Sport Ro.

Diogo Salomao e mijlocaș lateral, are 28 de ani, portughez, iar în trecut era comparat cu Ronaldo. Ultima oară a evoluat la Mallorca, în Segunda Division. Între timp, el a semnat deja cu "câinii" și a fost anunțat oficial (AICI)

"Da, sunt negocieri cu Juventus pentru Francesco Margiotta. Este un jucător interesant. Până să se accidenteze, el jucase foarte mult și bine. Evoluează ca al doilea vârf și ne gândim să îl transferăm. 

Vom lua o decizie în curând. El a avut o accidentare în ianuarie și vom vedea care este situația lui. Voi merge să vorbesc și cu antrenorul Contra și vom lua o decizie", a spus Mutu despre tratativele dezvăluite azi de jurnaliștii italieni.

Margiotta are 23 de ani și a dat 8 goluri în 18 meciuri în Elveția, la FC Lausanne, în ultimul sezon, unde a jucat împrumut (Detalii, VIDEO, FOTO)

Conducătorul din Ștefan cel Mare a completat lista de achiziții cu alți 3 fotbaliști: 

"Sper ca azi să rezolvăm și problema fundașului central. Suntem în negocieri. Mâine cred că pot să transfer și un mijlocaș central. Vreau ca până la finalul săptămânii să aduc și al doilea mijlocaș ofensiv. Acum lucrurile sunt foarte clare. Știm ce jucători vrem și sunt doar detalii de pus la punct".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1196706713778202
Adrian Ady  •  28 Iunie 2017, 16:21
Postat de bigdeal pe 27 Iunie 2017, 14:49

Vad ca pe tine te-a entuziasmat cupa ligii si niste victorii in campionat, dupa o lunga perioada.

Locul trei, cupa ligii si ingenuncherea ***. Nu conteaza perioada. Treaba e ca s-a realizat ceva față de FCSB care a avut un sezon total ratat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Iunie 2017, 21:02

ha ha ha si asa fcsb-ul va lua *** din nou

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

westfield
westfield  •  27 Iunie 2017, 15:45
Postat de bigdeal pe 27 Iunie 2017, 14:49

Vad ca pe tine te-a entuziasmat cupa ligii si niste victorii in campionat, dupa o lunga perioada.

:)))) Is stelist ba acesta :)) hahahhaha De unde naiba ai inteles tu ca is dinamovist ???

Vezi toate comentariile (21)
Comentează