FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

S-a răzbunat "Regele"? Gigi Becali crede că Hagi i-a blocat transferul » Ce se întâmplă cu fundașul central dorit de FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 11:54

Gigi Becali a insistat pentru transferul mijlocașului Dragoș Nedelcu, 20 de ani, de la Viitorul, dar mutarea a căzut pe ultima sută, după ce cluburile se înțeleseseră pentru suma de transfer. 

Totuși, patronul celor de la FCSB este de părere că transferul nu s-a realizat pentru că nu a dorit Gică Hagi, deși acesta acceptase inițial oferta de 1,5 milioane făcută de echipa roș-albastră.

"Nu mă mai gândesc la Nedelcu. Nu mai are rost să mai vorbim despre el. Deja am făcut transferuri.

De ce să vorbim despre un jucător pe care Hagi nu-l vinde? Păi Hagi a decis deja să nu-l transfere pe Nedelcu. Suflă cineva sau mișcă cineva la Viitorul fără să spună Gică?", a declarat Gigi Becali la TV Sport ro.

Becali a vorbit și despre negocierile pentru fundașul central, unde pista Fernando Venancio (24 de ani) de la Setubal se pare că a redevenit de actualitate: 

"Nu mă mai întrebați despre fundaș. Nu știu ce se întâmplă cu el. Le-am dat mână liberă lui MM și Dică să facă ce vor. Va fi un fundaș central străin. Să facă ce vor ei".

"Sigur pe 12 iulie se va da verdictul la TAS în procesul cu Viitorul" Gigi Becali

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
romeverest
romeverest  •  27 Iunie 2017, 17:25

Normal ca Hagi nu si-a lasat jucatorii sa plece la Fcsb !! Dupa ce l-a jignit pe el si echipa sa, acum vrea sa se intareasca cu jucatorii campioanei !! Viitorul nu este in situatia Astrei care, din motive financiare, si-a vandut intreaga echipa Fcsb-ului !!

1425838917717550
John Milne  •  27 Iunie 2017, 15:34
Postat de Romulus Hurmuzache pe 27 Iunie 2017, 12:34

Cioban ciorditor ! A furat terenurile Mapn-ului, a furat Campioana Steaua.Isi face imagine de filantropist pe maruntis.Acum vrea sa fure si campionatul 2017. Se pare ca FCSB-istului nu-i mai merge.Ne-am trezit!

Sus in tramvai . Lasa lumea cu bani frustratule .

stefan..
stefan..  •  27 Iunie 2017, 14:30

"Regele" si-a patat imaginea jucand, ani buni, rolul de valet al ciobanului. In campionatul trecut, s-a lepadat de statutul ingrat si Gigi Becali a castigat un nou titlu ***. :)) La mai multe, ciobane!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează