FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi a dat verdictul în privința lui Dică! Ce va face la FCSB + noi săgeți către Gigi Becali: "Venea în vestiar și ne arăta cum se driblează"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 21:47

Mirel Rădoi are încredere în Nicolae Dică, despre care spune că va reuși la FCSB, mai ales că este obișnuit cu presiunea încă de când activa ca fotbalist. 

"Eu cred că Dică va reuși să ia campionatul, dar sper ca mai întâi el să califice echipe în Europa League, dacă nu în Champions League.

Are un lot bun, liniște la echipă, prezența lui Mihai Stoica lângă el. În plus, în ultimii trei ani, a acumulat o experiență destul de mare.

A acumulat experiență și ca jucător, împărțind vestiarul cu mulți jucători de calitate. Pentru el e un mare plus prezența lui Meme.

Una este când ai o discuție unu contra unu și alta când ești doi contra unu. Meme îi va lua partea lui Dică în discuțiile cu patronul", a spus Mirel Rădoi la TV Dolce Sport.

...despre perioada ca jucător a lui Dică: "Erau discuții când patronul venea în vestiar și ne arăta cum să driblăm, era amuzant. Revolte nu au fost niciodată. Noi am avut și norocul de a fi un grup foarte unit. Erau discuții la care participau doar jucătorii, fara staff-ul tehnic.

Dică era cel mai criticat și în public, și în vestiar, deși câștigam 2-1, goluri marcate de el. Așa a fost obișnuit (n.r. Gigi Becali), să pună presiune, ceea ce nu este rău la un club precum Steaua, unde se vrea performanță".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1117936778243517
Vornicu Cornel  •  28 Iunie 2017, 08:38

Mirelev imi pare rau sa spun asta dar ai un caracter infect.chestiile pe care le spui tu sunt intimitati din vestiarul echipei care raman acolo.daca ai ajuns sa critici la fiecare aparitie propriul nas care tia facut numai bine in viata ta denota un caracter murdar.sa iti fie rusine.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  28 Iunie 2017, 08:20

Draga Mirel, nasul Gigi ti-a intins o mana, te- pus antrenor la Steaua fara sa ai nici diploma de bacalaureat. Ai facut praf echipa si nu stiu cine iti va mai ,,testa,, calitatea de antrenor. Nu ar fi mai bine sa nu mai musti mana care te-a hranit ?

manty_one
manty_one  •  28 Iunie 2017, 01:25
Postat de poison pe 27 Iunie 2017, 23:21

Becali venea in vestiar sa le arate cum se dribleaza :)))) Gibonul asta machidon e definitia prostiei, e unitate de masura a prostiei.. el crede ca daca are bani implicit le stie pe toate si e bun la toate. Ce echipa, ce conducere.. Penibilii Romanei, penibilii Romaniei!

"Erau discuții când patronul venea în vestiar și ne arăta cum să driblăm, era amuzant"....esti prea *** prea de la tara ca sa intelegi ca totul a fost doar ptr distractie...pentru a relaxa vestiarul,....***!...ci0banul e in general nesuferit, are insa si momente cand chiar se comporta ca un om normal!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează