FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Dezbrăcat, bătut și amenințat cu pistolul, după ce a fost prins în pat cu soția altuia » Motivul real pentru care a dispărut din Liga 1 un străin cunoscut

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 17:14

În ianuarie 2010, FC Vaslui îl transfera pe atacantul Carlo Costly din Honduras (acum în vârstă de 34 de ani), un fotbalist care trecuse și prin Anglia, pe la Birmingham City.

În primăvara acelui an, după ce a semnat un contract pe trei sezoane și jumătate, Costly a marcat 4 goluri în 13 meciuri pentru Vaslui, însă - după o accidentare - a dispărut din România și nu s-a mai întors.

Ulterior, într-o emisiune radio din țara sa natală, a declarat că nu se întoarce la Vaslui din cauza finanțatorului Adrian Porumboiu: "Nu mă voi întoarce acolo, Vasluiul este un oraș periculos, iar Porumboiu m-a tratat pe mine şi pe ceilalţi jucători ca şi cum am fi sclavi”.

Impresarul român care l-a adus pe Costly la Vaslui, Mugurel Ilisei, a povestit în exclusivitate pentru Gazetă adevăratul motiv al dispariției fotbalistului din Liga 1:

“Costly nu a mai venit în România din cauza unui episod pe care lumea nu-l știe. Avea o legătură amoroasă cu o româncă, soția sau prietena unui om de afaceri din Vaslui căruia i se spunea «Grecu'». Se ducea mereu la aia. Grecu' ăsta s-a prins că e ceva în neregulă și a pus camere video. L-a văzut când a venit și s-a dus peste ei. L-a dezbrăcat în pielea goală, i-a pus pistolul la tâmplă și i-a spus că dacă îl mai prinde în Vaslui, îl omoară. Costly a plecat imediat. De aia nu s-a mai întors în România”.

Un alt om aflat în club la acea vreme a confirmat povestea lui Ilisei, sub protecția anonimatului, adăugând câteva detalii:

“«Grecu'» ăsta era chiar grec. Avea vreo 160 de kilograme, niște stații de motorină prin județ și relații cu tot felul de interlopi. Într-o noapte, i-a prins pe Costly și pe Wesley cu femeia lui, o puștoaică. Wesley a reușit să fugă, dar pe Costly l-a dezbrăcat complet, l-a bătut, l-a amenințat și l-a aruncat afară. Ăsta nu a apucat decât să-și ia chiloții pe el. Nu și-a mai recuperat nicio haină, nimic. Cu fața tumefiată, a plecat a doua zi direct la aeroport și dus a fost. A mai venit o dată în România pentru că avea un cont la BCR. Și-a scos banii și a plecat”.

Contactat de Gazetă, Adrian Porumboiu s-a rezumat să spună: “Costly a aruncat-o pe mine, dar nu a avut nicio problemă cu mine”.

După Vaslui, Costly (34 de ani) a mai jucat la Atlas, Houston Dynamo, Veria, Guizhou Zhicheng, Real Espana, Gaziantep și Club Deportivo Olimpia. În 2014 a înscris pentru Honduras în meciul cu Ecuador, de la Mondialul din Brazilia.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
zecs93
zecs93  •  29 Iunie 2017, 02:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  28 Iunie 2017, 22:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

makero
makero  •  28 Iunie 2017, 21:24
Postat de toni_fcsb pe 28 Iunie 2017, 18:31

Povestea e ok, dar daca acel "grec" a ramas cu pustoiaca aia care si-o tragea cu Costly si Wesley, apoi e un grec mai prost asa .... :)

Ma si miram ca nu vedeam nici un comment la obiect...Pana mea,cum sa-l dezbraci si sa-l ameninti cu pistolul cand te-a ajutat sa vezi cine e "femeia ta" Adica unu-n fata si unu-n spate.Putea sa o dea afara pe ea si sa-i dea de baut celui prins,dar multi barbati din lumea asta nu au creier nici cat un melc . :)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează