FOTBAL  »  Superliga  »  REFUZ

Un jucător de 18 ani, motiv de scandal între FCSB și CSU Craiova: "Nu aveau voie să-l abordeze"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 12:22

Andrei Vlad, goalkeeper-ul de doar 18 ani al lui CSU Craiova, a refuzat să meargă în cantonament cu CSU Craiova, după ce au apărut informațiile conform cărora ar fi dorit la FCSB.

Marcel Popescu, președintele oltenilor, a declarat că portarul care a debutat în Liga 1 în meciul cu Viitorul, din play-off-ul sezonului trecut, riscă o suspendare drastică dacă nu se prezintă în cantonament. 

"A refuzat să vină în pregătire. Mai are un an de contract, regulamentul e clar, dacă va continua cu această atitutine atunci va risca între 12 şi 24 etape de suspendare. Contractul îi va expira în vara anului viitor, pe 30 iunie 2018.

El nu solicită nimic, nu mai vrea să vină la pregătire. Citesc tot felul de zvonuri, cum că Dică l-ar vrea pe Vlad la FCSB. Dacă este așa, nu aveau voie să-l abordeze pentru că este sub contract cu Craiova", a spus oficialul oltean, la TV Digi Sport.

Citește AICI cine l-a fost descoperit Andrei Vlad și cum a ajuns portarul în tabăra celor de la CS U Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
capca1
capca1  •  29 Iunie 2017, 19:11

Așa, de amorul artei, mi-ar plăcea ca Mititelu să câștige palmaresul... *** Popescu ar trece imediat de partea Bouveanului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

936901769693416
Predan Mihai  •  29 Iunie 2017, 18:26

Stie gsp cine este impresarul acestui copil?! Nicio vorba despre acest lucru! Eh,va spun eu:Ana-Maria Prodan!!! Va spune ceva numele asta?!

ucv1948
ucv1948  •  29 Iunie 2017, 16:57
Postat de ucv1948 pe 29 Iunie 2017, 16:54

Gargara ieftina ... Craiova este de aproape 20 de ani *** , indiferent ca a fost FC U sau , acum CS U ..... Doar prostia lui Becali a facut ca Steaua sa piarda campionatul in fata Viitorului , pt ca l.a injurat pe Rotaru inainte de meciul Craiovei cu Viitorul si s.a trezit orgoliul in Rotaru si a bagat rezevele .... Dar ce sa te astepti la Becali , ca tot gura aia mare l.a bagat si in puscarie .... *** :))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează