FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 2-1

MM și-a găsit egalul! Claudiu Niculescu continuă războiul cu FCSB: "Știți de ce o să urmăresc meciul cu Plzen?"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 09:52

Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la FC Voluntari, continuă declarațiile tari după meciul cu FCSB, pierdut cu 1-2, după un gol marcat în minutul 90+2.

Tehnicianul ilfovenilor a fost întrebat despre meciul din preliminariile Champions League, FCSB - Viktoria Plzen, și a răspuns ironic, spunând că nu-l interesează meciul roș-albaștrilor.

"Știți cât ma interesează ce face Steaua cu Plzen? Din seara asta nu mai pot să dorm pentru că joacă Steaua. Peste cât timp are loc meciul? O să urmăresc 3 băieți de la Plzen poate îi transferăm la Voluntari", a spus Niculescu la TV Dolce Sport.

Citește și: Claudiu Niculescu acuză arbitrajul și îi face praf pe suporterii lui FCSB: "Tot felul de nebuni! Oameni frustrați"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
10202925648180625
Eugen Qy  •  18 Iulie 2017, 06:43
Postat de red_dog72 pe 17 Iulie 2017, 10:38

Ce are *** cu prefectura?...Iar daca voi jucati fotbal adevarat....sunteti vai de capul vostru! Si obraznici si ipocriti ca seful vostru suprem cu studii inalte. Cita ipocrizie sa existe in mimi biciclista sa iasa el sa comenteze despre Dinamo si la o zi dupa el sa bata dintr-un 11 m inventat si dintr-un gol norocos marcat in min 92. Banuiesc ca daca nu marcati se prelungea pina in min 107 ca la bihor acum 30 de ani! Sau voi nu stiti de bihor ca aveati munci la nas si cas la gura pe vremea aia!

Ai vazut ca nici tu nu stii... Nu minutul 107 ci minutul 1070 !!! Ha, ha, ha !!! Dinamu, n-avea nevoie de atatea minute ca Dudu , dadea cate 3-4 goluri pe meciul trucat si inca se dadeau la o parte aproape toti adversarii ca sa ia el, gheata respectiva !!! Sau va faceti ca ati uitat ! Dupa Dudu, a urmat Mateut cu acelasi gen de comportament !!! Ha, ha, ha !!!

fangigi
fangigi  •  17 Iulie 2017, 18:50
Postat de chronic pe 17 Iulie 2017, 10:49

iar se oftica toti *** si oltenii? steaua bucuresti campioana lumii esti

Care lume? Poate lumea ailalta!:)))

whiteredarad
whiteredarad  •  17 Iulie 2017, 15:31

FCSB- Voluntari a fost un meci slabut. Penaltyul a fost corect acordat,Niculescu, degeaba se plange de arbitru.Au cam fost siloviturile libere de dat, poate intrarea lui Popescu era de galben spre rosu, dar au avut si cei din Voluntari o intrare tratata la fel, la Gnohere. Victorie norocoasa, pentru FCSB, la care unii nu au pus si osul si sufletul,....nefiind pregatiti Dica, fara militarie nu va reusi prea multe.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează